«Підбиття підсумків Другого Національного рейтингу впливовості «Еліта України».

12:00, 03.12.2021

3 грудня о 12:00 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Підбиття підсумків Другого Національного рейтингу впливовості «Еліта України». Завершилося грандіозне масштабне дослідження, яке не має аналогів у країні – Національний рейтинг впливу «Еліта України».

Цей проект, започаткований Міжнародним експертним клубом та рейтинговим агентством «ElitExpert» у вересні 2020 року, був внесений до Національного реєстру рекордів України, як наймасштабніший рейтинг за всю історію незалежності нашої держави.  Особливість рейтингу впливовості «Еліта України» 2021 року у чіткості та жорсткості критеріїв, за якими оцінюються претенденти – гроші, зв'язки, активність та широта сфер впливу. 

Команда експертів оголосить Всеукраїнську сотню найбільших гравців українського істеблішменту, а також озвучить "топів" регіональних рейтингів. 

Учасники прес-конференції: 

  • Олена Овчиннікова, керівник оргкомітету Національного рейтингу впливовості «Еліта України» та голова правління Міжнародного експертного клубу; експерти Міжнародного експертного клубу;
  • Андрій  Новак,  кандидат економічних наук, голова  Комітету економістів України,  громадський діяч;
  • Лана Вєтрова, керівник Національного Реєстру Рекордів України;
  • Олексій Буряченко, кандидат політичних наук, виконавчий директор АОМС "Міжнародна асоціація малих громад".

Місце проведення: вул.Хрещатик, 4, конференц-зал.

Увага! Онлайн-трансляція розпочнеться о 12-00,  3 грудня 2021 і буде доступна за посиланнями:

Сайт: https://www.unian.ua/static/press/live,

Youtube-канал УНІАН  https://youtu.be/QRlS7A0aQtI

Питання для  спiкерiв можна поставити за ел. поштою: presszal@unian.net (з темою листа "Питання на прес-конференцію  03 грудня о 12-00")