«Захистимо свої трудові права і свободи на об’єднання в профспілки. Здобудемо краще життя!»

12:00, 05.10.2021

5 жовтня о 12.00 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Захистимо свої трудові права і свободи на обєднання в профспілки. Здобудемо краще життя!»

Учасники заходу презентують позицію національних профцентрів – членів Спільного представницького об’єднання профспілок та заходи з протидії системному наступу влади на законні права та інтереси працівників і профспілок, порушенню конституційного права на об’єднання у профспілки, намагання нав’язати і узаконити «рабське» трудове законодавство та інших антисоціальних законодавчих ініціатив. 

Крім того, буде анонсовано  проведення Всеукраїнської попереджувальної акції профспілок на  захист трудових прав працівників,  7 жовтня 2021 року в м. Києві та регіонах України, а також профспілкові вимоги до влади.

Спікери: Осовий Григорій, голова СПО, голова Федерації профспілок України;  заступники Голови СПО:  Михайло Волинець, голова Конфедерації вільних профспілок України, народний депутат України, Вадим Бубняк, голова Федерації профспілок транспортників України, Анатолій Оніщук, голова Об’єднання всеукраїнських профспілок і профоб’єднань «Єдність».

Місце проведення : УНІАН, вул. Хрещатик, 4, конференц-зал. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Увага! Онлайн-трансляція почнеться о 12.00, 5  жовтня буде доступна за посиланнями:

Сайт: https://www.unian.ua/static/press/live

Youtube-канал УНІАН  https://www.youtube.com/watch?v=gOfuRiXdt_E