«Успішна кар’єра, гендерна рівність та здоровий спосіб життя: чому навчають дівчат з дитячих будинків України»

12:00, 15.06.2021

15 червня о 12-00 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему:  «Успішна кар’єра, гендерна рівність та здоровий спосіб життя: чому навчають дівчат з дитячих будинків України».

Благодійний фонд “Благомай” створив програму, яка вчить дівчаток 14-18 років з дитячих будинків та шкіл-інтернатів Київської області, соціальним та психологічним навичкам. Державних аналогів цієї програми не існує.

Школа життєвих навичок Girl Power існує 10 місяців та за цей час випустила 92 учениці від 14 до 18 років. Дівчата вчилися слідкувати за своїм репродуктивним здоров’ям, боротися з абьюзівними відносинами, відстоювати свої юридичні права, обирати професію своєї мрії, самовдосконалюватися тощо.

Тема гендерної рівності гостра та дуже актуальна у нашому суспільстві, яка потребує всебічного висвітлення , про ці та інші важливі питання говоритимуть учасники прес-конференції:

Тема гендерної рівності гостра та дуже актуальна у нашому суспільстві, яка потребує всебічного висвітлення , про ці та інші важливі питання говоритимуть учасники прес-конференції:

  • в.о. Голови правління Благодійного фонду “Благомай” Кіра Сиротенко
  • Співзасновниця  Благодійного фонду “Благомай” Тетяна  Карапетян
  • Голова  Наглядової ради та співзасновнико   Благодійного фонду “Благомай”   Костянтин Голубятніков
  • координатор освітніх проєктів   Благодійного фонду “Благомай”   Христина Єрмакова
  • Випускниця  програми Girl Power Каріна Сакада

Місце проведення: вул.Хрещатик, 4,  конференц-зал.

Увага! Онлайн-трансляція розпочнеться о  12.00, 15 червня , і буде доступна за посиланнями:

Сайт: https://www.unian.ua/static/press/live,

Youtube-канал  УНІАН:   https://youtu.be/b4-hm7YpqFU

Питання також можна поставити за ел. поштою: presszal@unian.net (з темою листа «Питання на прес-конференцію  15.06 о 12.00»)