Глобальний договір ООН в Україні представить результати освітньої програми «IT nation», що реалізовувалась протягом 2020 року.

11:00, 26.01.2021

26 січня об 11.00 в УНІАН Глобальний договір ООН в Україні представить результати освітньої програми «IT nation», що реалізовувалась протягом 2020 року і забезпечила доступ до безкоштовної онлайн ІТ освіти для 2500 жителів Донецької та Луганської областей.

Чи сприяла програма трансформації регіону та його сталому розвитку? Які активності програми забезпечили максимальну підготовку учнів та сприяли працевлаштуванню? Які партнерства були сформовані та як вони посилили ефективність програми? Якими є реальні історії життєвих змін та результати програми в цифрах? Про це на пресконференції розповість генеральна директорка Глобального договору в Україні Тетяна Сахарук та команда IT nation.

Учасники пресконференції: Тетяна Сахарук, генеральна директорка Глобального договору в Україні; Оксана Кавтиш, менеджерка проєкту; Дмитро Мастюк,  асистент менеджера проєкту; Оксана Погорілко, менеджерка з комунікацій.

Про програму: Освітня програма «IT nation» реалізується Громадською спілкою «Мережа Глобального Договору в Україні» за сприяння Проєкту USAID«Економічна підтримка Східної України». Ключова мета програми – надати рівний доступ до якісної онлайн ІТ-освіти широкому загалу мешканців Донецької та Луганської областей, можливість бути затребуваними та успішними у сфері ІТ і не тільки. Завдяки програмі потенційні роботодавці отримали нову хвилю кадрів, а регіон – ще один потужний стимул для розвитку.

Про Глобальний договір ООН: мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact – ініціативи ООН, яка поєднує ООН та компанії по всьому світу, виступає транслятором Цілей Сталого Розвитку, є діалоговою платформою бізнесу, інвесторів, громадянського суспільства, трудових організації, органів місцевого самоврядування та уряду.

Додаткова інформація: тел. +38 093 467 0321, itnation@ukr.net (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал).

Увага! Онлайн-трансляція розпочнеться об 11.00, 26 січня, і буде доступна за посиланнями:

Сайт: https://www.unian.ua/static/press/live,

Youtube-канал  УНІАН:   https://www.youtube.com/unian

Питання також можна поставити за ел. поштою: presszal@unian.net (з темою листа «Питання на прес-конференцію  26.01 об 11.00»)