"Нагірно-Карабаський конфлікт як елемент російського впливу на регіон Південного Кавказу. Роль Росії як головного вигодонабувача конфлікту".

11:00, 04.12.2020

4 грудня об 11-00 в УНІАН відбудеться  прес-конференція, організована Громадською організацією "КИЇВСТРАТПРО" на тему: "Нагірно-Карабаський конфлікт як елемент російського впливу на регіон Південного Кавказу. Роль Росії як головного вигодонабувача конфлікту". В контексті даної теми будуть розглянуті питання ролі Росії в даному конфлікті, а також суті, причин та наслідків вказаного конфлікту в цілому. Крім того, буде проаналізовано позицію України в цьому конфлікті.

До представників ЗМІ звернуться відомі адвокати, політичні та громадські діячі України, серед яких: Андрій Бузаров - Адвокат, політичний аналітик і сходознавець, політолог-міжнародник, експерт «КІЇВСТРАТПРО»; Кирило Барашков - Експерт з внутрішньої і зовнішньої політики, адвокат, юрист-міжнародник, експерт «КІЇВСТРАТПРО»; Арам Асрян - експерт з внутрішньої і зовнішньої політики, юрист-міжнародник, імміграційний Адвокат в Україні, експерт «КІЇВСТРАТПРО»; Тигран Авакян - Кандидат політичних наук, експерт з національної та міжнародної безпеки; Арен Мкртічян - підприємець, громадський діяч (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал)

Увага! Онлайн-трансляція почнеться об 11.00, 04 грудня, і буде доступна: на сайті УНІАН : https://www.unian.ua/static/press/live.

Youtube  https://www.youtube.com/unian.

Запитання можна поставити за ел. поштою: presszal@unian.net  (з поміткою "Питання на прес-конференцію 04.12 об 11.00")