ENEMO - Міжнародна місія зі спостереження за виборами в Україні 2020, проведе прес-конференцію online для презентації своєї Попередньої заяви щодо другого туру Місцевих виборів в Україні

11:00, 24.11.2020

24 листопада об 11.00 в УНІАН відбудеться online пресконференція  Європейської мережі організацій з моніторингу виборів ENEMO, як Міжнародної  місії спостереження за місцевими виборами в Україні.

Ця прес-конференція організована, щоб представити попередню заяву місії після другого туру виборів.

Через пандемію COVID-19 та пов'язані з нею ризики, присутність в конференц-залі під час прес-конференції інших осіб, окрім доповідачів, не передбачена.

Місія  ENEMO  запрошує долучатись до заходу за посиланнями: на сайті УНІАН https://www.unian.ua/static/press/live або на Youtube  https://www.youtube.com/unian та ставити запитання доповідачам або звертатись   +380 68 939 06 86 (Прес-Аташе Місії Майя Мілікіч), або за електронною адресою  julia.sakhno@enemo.org  або за телефоном +380676985448.

Доповідачами будуть: 

Пан Златко Вуйовіч, Голова Міжнародної місії зі спостереження за виборами в Україні ENEMO;  

пан Пьєр Пейтьє, Заступник Голови Місії;

пані Майя Мілікіч, Прес-Аташе Місії.

Під час заходу буде забезпечено послідовний переклад.

Міжнародна місія зі спостереження за виборами ENEMO, що проводить моніторинг Місцевих виборів в Україні в 2020 році, фінансово підтримується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через Національний демократичний інститут (NDI).

Увага! Онлайн-трансляція почнеться об 11.00, 24 листопада, і буде доступна:

на сайті УНІАН : https://www.unian.ua/static/press/live

в Youtube  https://www.youtube.com/unian

Додатково запитання можна поставити за ел. поштою пресцентру: presszal@unian.net  (з поміткою "Питання на прес-конференцію 24.11 об 11.00").