ENEMO Міжнародна місія зі спостереження за виборами в Україні проведе оnline- пресконференцію для презентації своєї Попередньої заяви щодо Місцевих виборів в Україні, які будуть проведені 25 жовтня 2020 року.

11:00, 27.10.2020

27 жовтня об 11.00 в УНІАН відбудеться прес-конференцію в online-форматі Міжнародної місії зі спостереження за виборами в Україні ENEMO (Європейська мережа організацій з моніторингу виборів) на тему Місцевих виборів, які будуть проведені 25 жовтня 2020 року.

Ця пресконференція організована з метою презентувати Попередню заяву місії.

Через пандемію COVID-19 та пов'язані з нею ризики, присутність в конференц-залі під час прес-конференції інших осіб, окрім доповідачів,  не передбачена.

Місія ENEMO запрошує долучатись до заходу за посиланням: https://www.unian.ua/static/press/live та ставити запитання до спікерів  або звертатись за додатковою інформацією за поштовою адресою: maja.milikic@enemo.eu  або за телефоном: +380 68 939 06 86 (Прес-Аташе Місії Майя Мілікіч).

Доповідачами будуть: Златко Вуйовіч, Голова Міжнародної місії зі спостереження за виборами в Україні ENEMO;  Пьєр Пейтьє, Заступник Голови Місії;  Майя Мілікіч, Прес-Аташе Місії.

Під час заходу буде забезпечено послідовний переклад.

Міжнародна місія зі спостереження за виборами ENEMO, що проводить моніторинг Місцевих виборів в Україні в 2020 році, фінансово підтримується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через Національний демократичний інститут (NDI).

Місце проведення: вул. Хрещатик, 4, конференц- зал.  

Увага! Онлайн-трансляція почнеться об 11.00, 27 жовтня, і буде доступна на сайті УНІАН  за посиланнями: https://www.unian.ua/static/press/live. Запитання можна поставити за ел. поштою: presszal@unian.net (з поміткою "Питання на пресконференцію 27.10 об 11.00")