«Чи допоможуть  місцеві вибори виштовхнути будівельну галузь з глибокого котловану?»

14:30, 20.10.2020

20 жовтня о 14.30 в УНІАН відбудеться пресбрифінг за участі експерта у сфері будівництва, Президента Національного експертно-будівельного альянсу України Віктора Лещинського на тему: «Чи допоможуть  місцеві вибори виштовхнути будівельну галузь з глибокого котловану?».  

Мова піде про будівництво та вибори: це полярності, які притягуються чи відштовхуються? Що очікує вже найближчим часом  інвесторів,  які вклали кошти та отримали недобудови? Реновація старого житлового фонду –це передвиборчі обіцянки чи реальність? Якими питаннями, пов’язаними з будівництвом, кандидати у депутати свідомо спекулюють? Чи реально реалізувати обіцянки прописані у багатьох програмах кандидатів щодо пріоритетних об’єктів будівництва та реконструкцій  у містах України?  Яким чином  реформа децентралізації впливає на ситуацію з містобудуванням та архітектурою? Як відбувається реформування Державної архітектурно-будівельної інспекції  України (ДАБІ)? Як допомогти ОТГ після всіх процесів реформування, здійснити перехід та відновити містобудівну документацію на місцях?

Відповіді на питання та поради з експертної точки зору будуть надані під час он-лайн брифінгу в УНІАН.

Додаткова інформація за тел. (044) 4980764 (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал).

Увага! Онлайн-трансляція розпочнеться о 14.30,  у вівторок, 20 жовтня, і буде доступна на сайті УНІАН за посиланнями: https://www.unian.ua/static/press/live . Питання можна поставити за ел. поштою: presszal@unian.net (з темою листа «Питання на брифінг 20.10 о 14.30»).