Пресконференція на тему : "Проблема дефолтів на зерновому ринку України".

12:00, 28.09.2020

28 вересня о 12.00 в УНІАН відбудеться пресконференція на тему: «Проблема дефолтів на зерновому ринку України».

Учасники зернового ринку в поточному маркетинговому сезоні зіштовхнулися зі значним зростанням випадків невиконання контрактів на продаж зернових та олійних культур. Ситуація стає загрозливою і може призвести до зриву міжнародних контрактів, а відтак, негативно вплине на репутацію України як надійного постачальника зерна та стане загрозою для курсової та фінансової стабільності в Україні.

УЗА планує створити публічний реєстр фізичних та юридичних осіб, які відмовилися виконувати укладені раніше контракти на продаж зерна. Такий крок допоможе зерновому ринку позбавитись недобросовісних учасників та оздоровить його.

Спікери: Микола Горбачьов, президент Української зернової асоціації; Роман Сластьон, генеральний директор Українського клубу аграрного бізнесу; Михайло Соколов, заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради.

Акредитація за посиланням: https://forms.gle/L6yFAM5P7EaSRbWg6 (вул. Хрещатик, 4 , конференц-зал).

Увага! Онлайн-трансляція розпочнеться о 12.00, 28 вересня, і буде доступна за посиланнями: https://www.unian.ua/static/press/live . Питання можна поставити за ел. поштою: presszal@unian.net (з темою листа "Питання на пресконференцію 28.09 о 12.00").