"Брифінг на тему: «Будь у безпеці 24/7 та контролюй безпеку твоїх рідних разом з новим проектом Поліції Охорони та Safor Ukraine»"

11:00, 23.09.2020

23 вересня  об 11.00 в УНIАН відбудеться пресконференція Safor Ukraine - офіційного представника британської компанії Safor App, яка розробляє інноваційні рішення у сфері охорони. Брифінг на честь запуску спільного проекту разом з Поліцією Охорони .

Спікери: Дмитро Діменко, Заступник Генерального директора «Сафор Юкрейн»; Дiана Олексевич, Прессекретар  SAFOR  APP  LTD;  Сергій Парфенюк,  Начальник Департаменту поліції охорони: Agathangelos Vouniotis (Анжело Вуньйотіс),  Керуючий партнер SAFOR  APP  LTD.

В ході прес-конференції офіційних представників компанії Safor Ukraine журналісти можуть докладніше дізнатися про те, як функціонує новий додаток, який доступний кожному жителю України. Інноваційна розробка поступово залучає все більше людей, які піклуються про власну безпеку та безпеку своїх близьких.

Україна стала першою європейською країною, де запустили новий мобільний додаток Safor. У 2020 році відбувся запуск програми, з яким кожен українець зможе відчувати себе в безпеці. Завантажити програму можна вже зараз в Play Маркет або App Store.

Safor - це просто, але функціонально. Тепер українцям досить просто завантажити додаток, ввести дані і завжди мати під рукою кнопку тривожного сигналу. Якщо ви відчуваєте себе в небезпеці, просто натисніть кнопку «викликати допомогу». Надіслати сигнал тривоги можливо навіть без доступу до інтернету. Це безпека для туристів, молоді, дітей і батьків, старшого покоління, підприємців і публічних особистостей.  Safor - це безпека українців. Цілодобова підтримка і широка карта покриття. Швидкий виклик поліції охорони (до 2016 року відомої як ДСО) і повідомлення ваших близьких про небезпеку. Можливість отримати геолокацію близької людини і навіть рівень заряду його батареї. При цьому, ви можете самі керувати тією інформацією, яку отримують близькі. Safor - це надійність і захист. Тривожний сигнал передає інформацію про місцезнаходження. Сигнали приймаються цілодобово, є система оповіщень про критичні ситуації за місцем вашого розташування, а користуватися додатком українці можуть по всій країні.

Акредитація: тел. +380 67 409 73 50  (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал). Увага! Онлайн-трансляція розпочнеться об 11.00, у середу, 23 вересня, і буде доступна за посиланнями: https://www.unian.ua/static/press/live. Питання можна поставити за ел. поштою: presszal@unian.net (з темою листа "Питання на пресконференцію 23.09 об  11.00").