«Ожиріння – епідемія сучасного суспільства»

11:30, 26.02.2020

26 лютого об 11:30 в УНІАН відбудеться прес-конференція, присвячена проблемі ожиріння в Україні та світі.

Напередодні Всесвітнього дня ожиріння 4 березня увесь світ говорить про загрозливу епідемію. Україна не стоїть осторонь. Спікери поділяться своїми думками щодо сучасних поглядів на проблему зайвої ваги та загальних підходів до її лікування. Питання лікування та профілактики ожиріння має вирішуватися на національному рівні, оскільки від цього залежить здоров’я нації.

Спікери прес-конференції: провідні експерти охорони здоров’я України - Тетяна Татарчук, член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, провідний фахівець у галузі акушерства та гінекології; Олег Швець, президент Асоціації дієтологів України, головний експерт країни з питань здорового харчування; Любов Соколова, доктор медичних наук, лікар-ендокринолог, керівник відділу діабетології Інституту ендокринології та обміну речовин імені В.П. Комісаренко НАМН України;  Рубен Мадсен, Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данії в Україні; Владислав Мороз, генеральний директор компанії Ново Нордіск.

Проект реалізується за підтримки ТОВ «Ново Нордіск Україна».

Вхід за попередньою акредитацією за телефоном +38 050 279 90 29 (вул. Хрещатик,4, конференц-зал). Акредитовані журналісти зможуть особисто поспілкуватися з лікарями по завершенню офіційної частини  прес-конференції за чашкою кави.