«Реформа Міністерства оборони України: експертиза, механізм, застереження. Корупція як головна перешкода реальному реформуванню в Міноборони»

13:30, 05.08.2019

5 серпня о 13.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Реформа Міністерства оборони України: експертиза, механізм, застереження. Корупція як головна перешкода реальному реформуванню в Міноборони».

Учасники: Іван Базарко, керівник Центру стратегічних та оборонних досліджень, кандидат наук з держуправління, докторант; Микола Греков, офіцер запасу ЗСУ, міський голова окупованого міста Олександрівськ, боєць батальону "Айдар"; Ігор Рудич, модератор, журналіст-розслідувач, майор запасу ЗСУ.

Під час прес-конференції Іван Базарко розповість про чотирирічне дослідження, яке він здійснював у Cистемі управління Міністерством оборони України, зокрема, управління майном та ресурсами, що були передані у володіння, використання та розпорядження Міністерства оборони. За результатами дослідження буде запропоновано ефективний механізм реформування підрозділів Міноборони.  Також, Іван Базарко презентує Механізм ефективного управління в Міноборони.

Впродовж прес-конференції Микола Греков висвітлить найбільш системні корупційні ризики, які унеможливлюють Реальну реформу в Оборонній галузі.

За результатами прес-конференції буде підготовлено відповідне звернення до Верховного головкомандувача, НАБУ, ДБР, ГПУ, САП.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями  (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал).