Київ. 15 жовтня, УНІАН. Партія «Блок Петра Порошенка» використовує «технічні» партії для отримання більшості в дільничних та окружних виборчих комісіях, заявив народний депутат України Андрій Павловський (фракція «Батьківщина») на прес-конференції в агентстві УНІАН.

Він зазначив, що «Блок Петра Порошенка» «використовує методи, які використовувала Партія регіонів, коли штучним способом отримувала переважну більшість в дільничних і окружних комісій, використовуючи так звані партії-сателіти, технічні партії». «В нас є матеріали, що даються розпорядження, доручення, щоб за рахунок так званих технічних партій наповнювати комісії», - зазначив Павловський. При цьому на прес-конференції жодні матеріали з цього приводу не були оприлюднені.

За його словами, йдеться про «партію «Заступ», партію «Нова політика» Семиноженка і так звану Інтернет партію і Зелену партію». «Це викликає велике занепокоєння. Для чого це робиться? Невже вони збираються щось там підтасовувати чи фальшувати?», - зазначив Павловський. За його словами, «ми б’ємо тривогу з цього приводу», щоб не допустити можливих порушень.

Відео дня

Нагадаємо, позачергові вибори до Верховної Ради України призначені на 26 жовтня.

Відеозапис прес-конференції: http://press.unian.ua/video/2968-yak-ne-tushkoyu-tak-opudalom-yak-regionali-znovu-ydut-do-vladi.html