Київ. 15 жовтня. УНІАН. Директор компанії з видобування і розфасовки води «Аква Інвест Груп» Олександр Ногачевський звинуватив колишніх партнерів по бізнесу у блокуванні роботи низки підприємств групи з метою відчуження активів.

Ногачевський, що також є головою наглядової ради компанії «ПрАТ Калинка» і кандидатом у депутати Верховної Ради від партії «Україна – єдина країна», на прес-конференції в агентстві УНІАН заявив, що відчуває на собі і своєму бізнесі пресинг з травня 2014 року, проте ситуація загострилася наприкінці вересня.

«25 вересня 2014 року на наші підприємства, офіси, мою квартиру, квартиру сестри, племінників, мами, покійної тещі одночасно 200 чоловік приїхало в масках, з автоматами», - сказав Ногачевський.

Відео дня

За його словами, ці озброєні люди застосовували фізичний тиск на деяких співробітників фірм і вивезли частину майна.

«Заводи, підприємства стоять. Податки ми ніяк не можемо платити. Зупинені контракти, поставки. Ми всі ці дії фіксуємо заявами в міліцію», - змалював нинішню ситуацію Ногачевський.

Разом з тим бізнесмен наголосив, що він має намір захищати свій бізнес, зокрема звертаючись до міжнародних організацій.

«Ми готові відкривати всі карти, звертатися до багатьох інстанцій, зокрема міжнародних, і надавати всю інформацію, яка у нас є у цій справі», - сказав Ногачевський.

Фото новини з прес-конференції: http://photo.unian.net/rus/themes/51911