Київ. 25 вересня. УНІАН. Відомий біатлоніст, засновник Центру підтримки армії Андрій Дериземля балотується у народні депутати України.

Про це Дериземля повідомив на прес-конференції в УНІАН на тему: «Чи зможе нове покоління політиків здійснити перезавантаження влади та вичистити з неї старих чиновників команди Януковича?».

«Я ухвалив рішення балотуватися народні депутати України з однієї простої причини: я хочу змінити владу. Таких змін потребує наше суспільство. Я хочу, щоб до влади не прийшли ті чиновники, які співпрацювали з режимом Януковича, а сьогодні змінили обличчя у вигляді нових партій», - сказав Дериземля. На його переконання, Україні потрібні нові, досвідчені фахівці, які можуть працювати для людей. «Я іду в депутати, оскільки хочу добитися ухвалення законів, які б дозволили усунути від влади чиновників, які не виконують свою функцію, ігнорують людей і не бажають працювати для людей. Хочу також жорстко контролювати виконання чиновниками всіх законів», - додав Дериземля.

Відео дня

За його словами, він балотуватиметься в 205 мажоритарному окрузі м. Чернігова. Дериземля зазначив, що взяв відпустку на 2 місяці і тренується за особистим графіком.

Народний депутат України (фракція «Батьківщина») Валерій Дубіль у свою чергу зазначив, що українці хочуть бачити в політиці нових професіоналів. «Я переконаний в тому, що Андрій Дериземля - це людина, яка є патріотом нашої країни, яка виборювала перемоги за межами країни. Я переконаний, що ця людина має бути в політиці, у Верховній Раді і так само виборювати в нашій країні чесність і справедливість», - сказав він.

Народний депутат України (фракція «Батьківщина») Андрій Шевченко висловив переконання, що такі люди як Дериземля зможуть привнести в парламент якості, яких там так не вистачає: силу, характер, здатність тримати удар.

Учасник АТО, начальник штабу, перший заступник начальника Чернігівського зонального відділу Військової служби правопорядку Сергій Сироцкий зазначив, що Дериземля має гарні організаторські здібності, оскільки в дуже короткі терміни він організував Центр підтримки армії, який допомагає військовослужбовцям в зоні АТО.

Відеозапис прес-конференції:http://press.unian.ua/video/2480-smojet-li-novoe-pokolenie-politikov-osuschestvit-perezagruzku-vlasti.html