Київ. 23 вересня, УНІАН. У Києві презентовано соціальний проект «Роби вибори» за підтримки партії «Єдина країна»

Як заявив на прес-конференції в УНІАН з цього приводу перший номер у виборчому списку партії «Єдина країна» Максим Верес, його політична сила виступає за негайне припинення війни – «негайне виведення всіх військ, всіх найманців з території Донбасу і також регулярної російської армії, тому що Донбас - це є Україна», за визначення національної ідеї та розвиток економічного патріотизму.

Верес наголосив, що в списку партії на виборах до Верховної Ради немає «якихось дуже відомих прізвищ спортсменів чи музикантів». За його словами, партія під час виборчої кампанії «робитиме акцент на закликах брати участь у виборах, ні в якому разі не ігнорувати свій громадський обов’язок». Він зазначив, що саме тому партія підтримала проект «Роби вибори».

Відео дня

Всеукраїнський координатор проекту Остап Походжай зазначив, що було звернення про підтримку проекту «Роби вибори» до всіх політичних партій, але на співпрацю пішла тільки партія «Єдина країна». Він наголосив, що «сам проект не агітує за жодну з політичних партій». За його словами, проект спрямований на те, щоб закликати людей проголосувати на виборах і захистити їх вибір.

Походжай наголосив на необхідності залучення молодих людей до голосування на виборах, бо вони «найкраще сприймають зміни і найкраще готові реагувати на виклики». «Якщо молоді люди будуть голосувати, то швидкість запровадження змін в нашій державі буде зростати, політичні сили будуть змушені звертати увагу на наші потреби, на ті цінності, які ми сповідуємо і будуть змінюватися разом з нами» - підкреслив він.

Один з лідерів проекту «Роби вибори» Антон Савіді наголосив, що будуть відео- та аудіоролики, які закликатимуть молодь прийти на вибори. «Будемо організовувати в найбільших містах, зокрема Києві, Харкові, вуличні інсталяції, які покликані показати, що зміни в Україні можливі тільки через вибори і це процес тривалий, але необхідний», - підкреслив він.

За його словами, також учасники проекту будуть здійснювати контроль за виборами. «Ми в першу чергу будемо концентрувати увагу на студентських дільницях», - додав Савіді.

Походжай зазначив, що проект діятиме не тільки під час нинішніх виборів, а й на майбутніх.