Київ. 30 травня. УНІАН. Кандидат на пост президента України, лідер партії “Центр” Вадим Рабінович переконаний, що його політична сила обов'язково пройде до наступного парламенту.

Про це він заявив під час прес-конференції в УНІАН.

“Ми разом з партією “Центр” обов'язково підемо на вибори, обов'язково будемо працювати і без виборів, і в кожній області ми створимо зараз сильний, крупний штаб. Ми спробуємо побудувати абсолютно нову партію, в яку люди самі будуть обирати людей, яких вони хочуть там бачити. Ми зробимо відкриті списки, без жодних законів, щоб усі люди подивились, що таке може бути... Ми пройдемо в парламент, і нехай ніхто не сумнівається. І повірте мені, з дуже хорошим результатом”, - наголосив Рабінович.

Відео дня

За його словами, його партія пропонуватиме не програму виживання країни, а програму її розквіту.

Рабінович висловив сподівання, що стане основоположником нового українського політичного руху, “коли люди, за яких голосують, не обдурюють своїх виборців”.

“Ми створимо сильну партію. У нас є декілька цікавих передвиборчих речей, які ми намагаємось робити. Я поки не буду про них говорити, але можу сказати, що ми спробуємо зробити так, щоб люди могли бачити по телевізору майже щодня, як живе перша десятка-двадцятка членів нашої партії. Ми зараз такий проект готуємо, щоб люди бачили, за кого вони підуть голосуватти”, - сказав Рабинович і додав, що його політична сила буде спиратись на молодь.

На його думку, у Верховній Раді потрібно вводити кримінальну відповідальність за «кнопкодавство». «Я вважаю, що повинна бути кримінальна відповідальність за голосування у парламенті «шістьма» руками. Я взагалі ввважаю, що в Україні в даних умовах не повинно бути депутатської недоторканності, бо вона стала симоволом парламенту, у який ідуть навмисно, щоб її отримати», - заявив Рабінович.