Київ. 7 травня. УНІАН. Рейдерське захоплення холдингу “100%”, що відбулося 30 квітня, може призвести до зриву президентських виборів на Одещині.

Про це президент системи підприємств Azarov Group Андрій Азаров заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Він повідомив, що з 30 квітня близько 50 бойовиків захопили приміщення медіахолдингу, звідки вели свою трансляцію три телеканали, де працюють 8 друкованих видань та інші ЗМІ.

Відео дня

Азаров стверджує, що за рейдерським захопленням приміщення стоять політичні сили, які мають намір зірвати президентські вибори на Одещині, в тому числі і шляхом блокування роботи медіахолдингу.

Він не назвав замовника рейдерського захоплення, заявивши, що дав відповідні свідчення СБУ, однак розповів про формальних замовників рейдерського захоплення.

“Приводом для захоплення медіахолдингу стало політичне протистояння в Одеській області і бажання зірвати вибори. Інструментом став нормальний привід наявності напівзаконних судових рішень, на підставі яких бригада рейдерів зайшла на підприємство”, - сказав Азаров.

Азаров зазначив, що звернувся до Ради національної безпеки та оборони та Генеральної прокуратури з проханням втрутитись у ситуацію із рейдерським захопленням приміщень медіахолдингу, оскільки одеські правоохоронці, за його словами, не вживають жодних заходів, а неофіційно пропонують керівництву холдингу самому захищати своє майно, створивши самооборону, силою вигнати з приміщень холдингу тих, хто захопив приміщення.