Київ. 24 квітня. УНІАН. Відомий український гурт "Бумбокс" відсвяткує своє десятиріччя великим концертним шоу в Києві.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив лідер гурту Андрій Хливнюк.

За його словами, приурочений десятиріччю групи концерт відбудеться 31 травня в київському залі Stereo Plaza. На шоу пролунають пісні з усіх альбомів. Це буде найдовший концерт в історії гурту, буде виконано понад 30 пісень, додав лідер гурту.

Відео дня

"Це концерт, святкування десятиріччя команди, в непростий час, в непростих умовах, але ми дуже хотіли, й тому проведемо цей концерт", - сказав Хливнюк. При цьому він зауважив, що через ситуацію в країні поки гурт відмовився від запланованого туру по всій Україні на підтримку нового альбому.

На концерті також виступлять друзі, колеги. "На сьогоднішній день я дуже сподіваюсь, що охорона пропустить на концерт наших друзів і частина з них вийде на сцену й вони будуть вміти грати на чомусь", - жартома сказав Хливнюк, зауваживши, що не може поки сказати конкретний перелік гостей.

"Потужний звук, відеоряд, який заснований на унікальних архівних матеріалах, Андрій Хливнюк з мікрофоном, Андрій Самойло на гітарі, Олександр Люлякін за барабанами, Валентин Матіюк за вертушками і Денис Левченко на басові – що ще потрібно для щастя?! Можна нескінченно довго писати про чаруючі мелодії Бумбоксу, унікальному сплаві стилів, у якому працює група й іншу нісенітницю. Не дайте себе заплутати. Рок-ен-рол і хіп-хоп ніхто не відміняв. Приходьте в Stereo Plaza 31 травня і переконаєтесь у цьому самі!", - йдеться в запрошені на концерт.