Київ. УНІАН. 4 квітня. Реабілітолог та біогравітатор Костянтин Стасюк представив на прес-конференції в УНАН авторську методику оздоровлення - біогравітаційного перетворення.

За словами Стасюка, методика полягає у зміні фізіологічного стану тіла, що дозволяє в будь-якому віці досягти м'язової, судинної, тканинної еластичності, яка відповідає стандартам молодого здорового організму.

«Біогравітація - здатність організму людини отримувати енергію від сили тяжіння. Досі у медицині не враховувалося дія гравітації на людину. Це величезна сила, яка є чинником хвороб, старіння організму людини. Причина старіння людини – це ігнорування сил тяжіння», - вважає Стасюк.

Відео дня

На його думку, застосування нової системи руху, заснованої на елементах нейтралізації сили тяжіння Землі, дозволяє рухатися без особливого напруження м'язів, зменшує тертя в суглобах і навантаження на хребет.

За словами Сатсюка, його методика спрямована на нормалізацію кровообігу в організмі. «Ущільнення в організмі спричиняють зневоднення, через що припиняється подача крові, що призводить до атрофування тканин. Методика Стасюка – це система правильних рухів, що зменшує ущільнення в тілі, припиняються всі “згубні процеси в організмі” – хвороби, старіння», - повідомив Стасюк.

За його словами, «вперше досягнуто та зафіксовано результати з омолодження всього організму, в тому числі обличчя і тіла, і відновлення роботи всіх органів за лічені години».

У ході прес-конференції було продемонстровано документальний фільм про результати авторського методу Стасюка.