Київ. 1 квітня. УНІАН. Споживчі кооперативи Київської області планують найближчим часом провести об'єднаний з'їзд, на якому вирішуватимуть проблеми, що виникли в роботі кооперативів області останнім часом.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив голова кооперативів Анатолій Рогоза.

“Найближчим часом ми маємо намір провести об'єднаний з'їзд, де всі питання і обговоримо”, - сказав Рогоза.

Відео дня

За словами Рогози, київські споживчі кооперативи розраховують на підтримку нової влади у вирішенні проблем, пов'язаних з багаторічною боротьбою між профільними організаціями. Він вважає, що така організація як Центральна спілка споживчих товартиств України (Укоопспілка) не виконує свої функції, більше того, ущемлює права київських кооперативів.

Рогоза також не виключає, що у разі відсутності підтримки з боку влади, представники кооперативів вийдуть пікетувати державні установи.

Довідка УНІАН. Укоопспілка - всеукраїнська некомерційна організація, діяльність якої спрямована на представництво і захист інтересів споживчих товариств, спілок та їх членів у відповідних державних і міжнародних організаціях. Також Укоопспілка відповідає за координацію дій членів кооперації і за розвиток і просування кооперативних ідей.