Київ . 31 березня. УНІАН . Представники Евромайдана звернулися до міністра аграрної політики і продовольства України Ігор Швайка з пропозицією призначити голову профспілки працівників галузі земельних відносин Дмитра Філіпчука на посаду голови Державного агентства земельних ресурсів , повідомили активісти на прес -конференції в УНІАН.

"Ми рекомендуємо Дмитра Філіпчука на цю посаду , він є фахівцем у цій галузі. Нехай керує , а ми будемо дивитися , щоб не було корупції там ", - сказав сотник 24-ої сотні Самооборони Майдану Тарас Усатенко .

За його словами , міністр сам звернувся до представників Евромайдана з пропозицією висунути кандидатуру на посаду голови Держземагентства .

Відео дня

У зверненні до Швайки , його автори наголосили високу корумпованість у сфері управління земельним господарством і необхідність жорсткого громадського контролю над діяльністю Держземагентства , а так само висловили свою довіру Філіпчуку .

Довідка УНІАН . Державне земельне агентство України є центральним органом виконавчої влади і забезпечує реалізацію державної політики з питань земельних ресурсів , топографічної та картографічної діяльності . Діяльність агентства координується Міністерством аграрної політики та продовольства України .