Святкова новорічна програма "Зимової казки" (http://kazka.pole.net.ua/) на Співочому полі стартує 31 грудня о 22.00. 

З кожним роком Україна все ближче до Європи і тому, крім відомих з дитинства традицій святкування з родиною вдома,  до нашої країни приходять нові традиції святкування новорічних та різдвяних свят на відкритому повітрі у колі рідних та друзів.

Відео дня

Цього року на Співочому полі з 18 грудня  2015 року до 31 січня 2016 року пройде марафон зимових фестивалей «Зимова казка», присвячених новорічним святам, а також католицькому та православному Різдву.

Крім того, в Україні великої популярності набуває відома європейська традиція зустрічі Нового року під відкритим небом і цього року всі бажаючі,  вперше, зможуть зустріти Новий рік на київських схилах Дніпра і стати учасниками новорічно-казкового шоу на Співочому полі.

Головною родзинкою «Зимової казки»  на Співочому полі стануть ландшафні композиції  створені фахівцями «Зеленбуду», а саме: інсталяції вертепу, колядників, великий новорічний годинник та  вітальна листівка. Крім того, гостей зустрічатимуть Снігова королева та інсталяції казкових героїв, які набуватимуть особливої чарівності завдяки спеціальному святковому освітленню.

Протягом всіх днів  «Зимової казки»  гості  Співочого поля  зможуть «зануритися» у справжню  казкову атмосферу найулюбленіших у всьому світі свят, час приємних зустрічей, сюрпризів, подарунків, та сподівань.

Новорічно-казкові шоу святкового зимового марафону передбачають новорічні інсталяції,  яскраву ялинку,  новорічні та різдвяні ярмарки, велику резиденцію новорічних подарунків, святкове меню на  фудкортах від найкращих ресторанів країни, атракціони, квести, площадки з аніматорами, майстер-класи, конкурси та розіграші новорічних призів,  святкові вистави та концерти.

В рамках «Зимової казки» на Співочому полі працюватиме велика Різдвяна ярмарка та  будиночок  Діда Мороза.  На ярмарку можна буде придбати  новорічні солодощі та спеціальне різдвяне вино,  мед, вареники, пампушки, гарячий шоколад, глінтвейн, сувеніри та подарунки для дорослих і дітей.

Сюрпризом стане і святкове меню  на різний смак, де будуть представлені улюблені  новорічні блюда та солодощі  різних країн світу. Під час  кулінарних майстер-класів  відвідувачі зможуть не тільки придбати або скуштувати  святкові делікатеси та напої , а  й навчитись готувати нові страви до столу, передати свій досвід іншим або прийняти участь у  шоу «Новорічна кухня під відкритим небом».  

Офіційне відкриття «Зимової казки» і початок  святкового зимового марафону новорічно-різдвяних фестивалей на Співочому полі відбудеться 19 грудня у День Святого Миколая.

В цей день гості свята вперше зможуть побачити новорічні ландшафні інсталяції, зануритися в атмосферу святкового настрою і запалити Головну Новорічну ялинку «Зимової казки» .

Маленьких гостей свята очікує спеціальна програма від чарівника-Миколая: перегляд улюблених мультфільмів на великому екрані, що розташований на головній сцені Співочого поля, святковий  квест «Розтопи крижане серце» за участі героїв мультиків та новорічні подарунки від організаторів свята. По закінченню квесту діти разом із батьками увімкнуть святкове освітлення «Зимової казки» і урочисто запалять Головну новорічну ялинку Співочого поля.

Крім того, в рамках Фестивалю новорічних прикрас гостям «Зимової казки»,  буде запропоновано принести із собою зроблену  власноруч новорічну прикрасу або під час свята виготовити іграшку своїми руками, щоб прикрасити нею одну з десяти, спеціально встановлених  по головному периметру Співочого поля, ялинок.  Глядачі визначатимуть найкращу ялинкову іграшку «Зимової казки» і переможець отримає спеціальний приз глядацьких симпатій.

19-20 грудня 2015 року- День Святого Миколая та Фестиваль новорічних прикрас у  «Зимовій казці» (Співоче поле, вул. Лаврська, 41)

Офіційне відкриття марафону новорічно-різдвяних фестивалей :

10.00 - початок роботи

11.00 - концерт народної святкової пісні

13.00 – початок дитячої програми (перегляд мультфільмів на великому екрані);

14.00 – початок дитячого святкового квесту

15.00 – запалення Головної новорічної ялинки Співочого поля та включення святкового освітлення

22.00 –  завершення  роботи

Попередня програма святкового марафону новорічно-різдвяних фестивалей «Зимова казка» на Співочому полі

(18 грудня 2015 року - 31 січня 2016 року, Співоче поле, вул. Лаврська, 41)

18-19-20 грудня 2015 року –Свято Миколая та Фестиваль новорічних прикрас

25-26-27 грудня 2015 року -Католицьке Різдво  та Фестиваль гарячих святкових напоів

30-31 грудня 2015 року-1-2-3 січня 2016 року - Зустріч Нового року та Фестиваль новорічного  ворожіння

7-8-9-10 січня 2016 року - Різдво Хрістове та Фестиваль різдвяних страв

14-15-16-17 січня 2016 року - Старий Новий рік, свято Меланки та Фестиваль вареників

22-23-24 січня 2016 року- День єднання (День Соборності України), дружніх обіймів та Фестиваль студентської іжі. 

29-30-31 січня 2016 року - Напередодні Китайського Нового року (Вогняної Мавпи) Фестиваль східних страв.

Додаткова інформація:

Телефон: 067 446  37 66

Сайт: http://kazka.pole.net.ua/