Київ. 27 листопада. УНІАН. В Україні за рік роботи нового уряду і парламенту були реалізовані лише 10% необхідних як політико-правових, так і економічних реформ.

Про це свідчать результати експертного опитування, що були оприлюднені на прес-конференції УНІАН керівником експертних програм Українського Інституту аналізу та менеджменту політики Анною Свідченко.

«Якщо говорити про реалізацію реформ, то тут ситуація плачевна. Рівень виконання політико-правових реформ більшість експертів (57,2%) оцінюють в діапазоні 0-10%», - зазначила вона.

Відео дня

«Економічні реформи були оцінені практично так само: 57,1% експертів зійшлися на думці, що процес реалізації реформ даної сфери склав всього 10% від необхідного. 42,9% опитаних оцінили реформування економіки у діапазоні від 20 до 40%, що є незадовільним», - зауважила Свідченко.

Дослідження було проведене Українським Інститутом аналізу та менеджменту політики з 9 по 20 листопада 2015 року шляхом письмового віддаленого інтерв’ювання 25 провідних українських експертів та політологів.