Київ. 28 травня. УНІАН. У складі чотирьох житлових комплексів львівського забудовника «Ріел», які планується звести у Києві та Львові, будуть передбачені приміщення для організації фітнес-клубів групи компаній Sport Life, повідомив на прес-конференції в УНІАН генеральний директор Sport Life Development Олександр Степанов.

«Ми досягли домовленості про розміщення в будівельних об'єктах компанії «Ріел» чотирьох клубів – двох у Києві і двох у Львові», - сказав він.

У ході прес-конференції Sport Life і «Ріел» підписали договір про співпрацю. Присутній на прес-конференції президент будівельної корпорації «Ріел» Ростислав Мельник зазначив, що договір передбачає розміщення фітнес-центрів у складі житлових кварталів «Велика Британія» і «Америка» у Львові, а також «Львівський квартал» і «Елізіум» у Києві.

Тенденцію до розміщення девелоперами на території своїх житлових комплексів спортивних об'єктів Мельник пояснив інтересом до здорового способу життя, що зростає. За його словами, забудовник може істотно збільшити попит на своє житло, передбачивши в проекті своїх житлових масивів територію для розміщення різноманітних об'єктів інфраструктури.

«Такими установами, як спортивний клуб, школа, різними послугами збільшується якість самої квартири. Відповідно, коли покупець буде обирати між будинком і будинком, в якому є практично все, він звичайно вибере квартиру, де йому буде комфортніше жити», - сказав він.

Довідка УНІАН. Група компаній Sport Life заснована у 2001 році венчурним фондом «Київ-Капітал» у Меріленді (США) з метою інвестицій в спортивну інфраструктуру країн Східної Європи. Група компаній управляє мережею фітнес-клубів в Україні. До групи також входить рекламне агентство і девелоперська компанія. Засновником групи компаній є Дмитро Єкимов. Станом на 28 травня 2015 року в Україні працює 39 фітнес-клубів мережі.

Будівельна корпорація «Ріел» заснована у Львові у 2003 році. У 2013 році компанія вийшла на ринок Києва.