Київ. 18 травня. УНІАН. До складу Громадської ради при Київській обласній державній адміністрації входять представники 217 громадських організацій, до роботи ради на місцях активно залучають молодь.

Про це голова Громадської ради при Київській облдержадміністрації Руслан Грінченко повідомив під час прес-конференції в УНІАН, присвяченій діяльності ради.

"Громадська рада при Київській обласній державній адміністрації налічує 217 громадських організацій. Структура створена таким чином, що заступники голови Громадської ради працюють за блокам питань, їх 8, і за напрямками роботи створені 44 комітети. Здебільшого комітети створені за такими напрямками як патріотичне виховання, соціальний захист, екологія, розвиток малого та середнього бізнесу, самоврядування... Єдина проблема - це те, що в нас немає офісу в КОДА", - сказав Грінченко.

Відео дня

Відповідальний секретар Громадської ради при Київській облдержадміністрації Марія Шевченко зазначила, що створено сайт ради, куди можуть звертатися активісти та громадські діячі.

Вона також зазначила, що на сьогодні вже дуже активно працюють комітети.

"На сьогодні вже дуже багато є активних комітетів, це є комітет з протидії корупції, комітет з питань екології, які вирішують питання і працюють щодня", - додала Шевченко.

Крім того, вона повідомила, що у даний час Громадська рада при КОДА реалізує проект із залучення молоді до роботи ради на місцях, "прописується положення, структура, яким саме чином вона буде працювати".