Київ. 6 травня. УНІАН. Інвестиції у власний розвиток дозволять українцям підвищити свій рівень добробуту, незважаючи на економічну кризу. Таку думку під час прес-конференції в УНІАН висловив бізнес-тренер, арт-терапевт, мільйонер Євген Дейнеко.

"Щоб потрапити з точки "А" в точку "Б", потрібно інвестувати у свій розвиток, у себе самого. В останні п'ять-сім років мультимільйонери, мільйонери, коли я за ними спостерігаю, я бачу дуже зрозумілу, ідентичну стратегію. Ці люди регулярно багато навчаються. Найпростіший спосіб швидко піднятися - інвестувати у власний розвиток, у себе самого, у свої професійні навички і психологію", - сказав він.

Дейнеко проанонсував проведення в Києві 16-17 травня конференції "Живі гроші", на якій бізнес-тренери, фінансові консультанти, а також психологи розкажуть українцям, як заробляти, незважаючи на кризу, зміну уряду і зростання курсу валют.

Відео дня

"Свого часу я пройшов цей шлях від нуля, людини, яка нічого не розуміла і була далека від грошей, через власну роботу над собою, через навчання, тренінги, читання, почав рухатися у потрібний бік. І за 12 років я став спокійний за своє майбутнє і майбутнє своїх дітей. І цим усім я хочу поділитися з тими людьми, які прийдуть на конференцію", - сказав він.

Присутній на прес-конференції маркетолог, блогер, мільйонер Іван Зімбицький зазначив, що існуюча система державної освіти повністю застаріла, а більшість предметів, які викладають у вишах, не застосовні у житті.

"Доказом цього є те, що 99% людей не вільні фінансово. Я знайшов собі наставників-практиків, людей, які багаті, і почав вчитися у них. І через менш як 10 років я став фінансово незалежною людиною", - сказав Зімбицький.

Він повідомив, що виступатиме на конференції, де спробує навчити українців долати власний "фінансовий термостат", внутрішню планку доходів.