26 квітня о 16.00 в Національному палаці мистецтв "Україна" відбудеться додатковий благодійний концерт Тіни Кароль в рамках туру «Я все ще люблю".

Всі гонорари, які Тіна Кароль отримує від кожного концерту в рамках туру "Я все ще люблю" співачка перераховує на власний Благодійний Фонд "Полюс Притяжения" який займається купівлею необхідного медичного обладнання в дитячі онкологічні відділення простих міських лікарень по всій Україні. На даний момент допомога надана вже  у 18-ти містах.

Фонд "Полюс Притяжения" не є організацією по збору коштів та здійснює свою діяльність виключно за рахунок самостійного фінансування співачкою.

Відео дня

Кошти, одержані від додаткових виступів, також будуть перераховані співачкою в Благодійний Фонд "Полюс Притяжения".

Крім того, на додаткові концерти також буде виділена окрема квота квитків, щоб музичний спектакль Тіни Кароль "Я все ще люблю" змогли побачити учасники бойових дій в зоні АТО, лікарі та працівники дитячих онкологічних відділень міських лікарень, яким допомагає Фонд співачки, представники місцевих благодійних організацій, церковнослужителі церков і храмів, яким допомагає співачка.

Додаткова інформація

НОВА СОЛЬНА ПРОГРАМА ТІНИ КАРОЛЬ «Я ВСЕ ЩЕ ЛЮБЛЮ»

Музичний спектакль Тіни Кароль «Я все ще люблю» - це не простий концерт, це симбіоз музичних стилів, пронизливих монологів, власних віршів і нове трактування відомих пісень.

Концерт названо музичною виставою, тому що в його основі лежить два центри тяжіння - музика і слово, монолог душі співачки, яку люблять за чесність, щирість і духовну красу.

«Вище хмар», «Пам'ятаю», «Намалюю тобі зорі», «Ніжно», «Шукай мене», «Життя триває», «Я все ще люблю» і багато інших пісень прозвучать одночасно з дівочої легкістю та особливим надривом - пронизливо, тонко, потужно і сміливо.

Цей спектакль запам'ятається багатогранністю, яка стане першорядним для глядача. Співачка-актриса, співачка-символ, співачка, поет, композитор і музикант, ікона жіночності - саме такою постане Тіна Кароль перед глядачами.

Для такого Артиста, як Тіна Кароль немає грані між минулим і майбутньому, між музичними течіями та вічними хітами. Вона буде співати, читати вірші, сміятися, плакати, драйвувати - від тихої до найвищої ноти, знаючи, що тільки чиста емоція може наповнити і надихнути людей.

Тіна Кароль не раз говорила, що музика покликана лікувати душі людей, утворювати та облагороджувати, давати надію на майбутнє, саме про це і її музичний спектакль.

Спеціально для цього концерту створена унікальна сценографія з відео інсталяціями. У виставі «Я все ще люблю» беруть участь кращі музиканти країни та балет FREEDOM.

З питань акредитації ЗМІ звертатися за телефоном (066) 384 20 29 або pr@kvartal-concert.com

Чепенко Ксенія – PR-manager «Квартал – Концерт» http://kvartal-concert.com/