Київ. 21 квітня. УНІАН. Батальйон імені Джохара Дудаєва звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням взяти під особистий контроль питання входження окремою ротою до складу батальйону МВС «Золоті ворота».

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила прес-офіцер Міжнародного миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Аміна Окуєва.

Зокрема, вона заявила про попередні домовленості та плани героїчно загиблого під Дебальцевим генерала Іси Мунаєва, командира батальйону імені Джохара Дудаєва, про входження особового складу батальйону окремою ротою до складу батальйону «Золоті ворота».

«Мені хотілося б звернутися з відкритим проханням на ім'я міністра внутрішніх справ Арсена Борисовича Авакова. Шановний Арсене Борисовичу, від імені бійців нашого батальйону, багато з яких вже скоро рік як перебувають на передовій, просимо Вас, незважаючи на Вашу зайнятість, взяти під особистий контроль питання про прийняття наших бійців до складу МВС. Просимо дозволити нам увійти окремою ротою до складу батальйону «Золоті ворота», як це було раніше обговорено і затверджено. Документи частини особового складу вже готові, люди пройшли спецперевірки і з нетерпінням чекають, коли вони зможуть опинитися на передовій для захисту України від підлого і підступного ворога. У наших бійців є досвід боротьби з ними», - сказала Окуєва.