Київ. 26 жовтня. УНІАН. Лідер партії “Заступ” Віра Ульянченко заявляє, що дані загальнонаціональних екзит-полів можуть не відбивати результатів голосування у сільській місцевості.

Про це вона сказала на прес-конференції в УНІАН.

За інформацією Ульянченко, екзит-поли могли просто не проходити серед мешканців сіл. Вона також зазначила, що згідно з даними проведеного екзит-полу однією з аналітичних груп, партія “Заступ” набрала на цих виборах 5,7-5,9% голосів. Крім того, Ульянченко зазначила, що згідно з отриманими результатами з “тестових” дільниць, партія “Заступ” конкурувала за кількістю отриманих голосів з лідерами нинішнії виборчих перегонів.

Ульянченко підкреслила, що на даний момент її партія утримується від будь-яких заяв, очікуючи документально завірених результатів виборів. Вона також зазначила, що “Заступ” проводить свій паралельний підрахунок голосів.

За словами Ульянченко, сьогодні від партії “Заступ” спостерігачами є близько 10 тис. осіб. Тому її політсила, за словами Ульянченко, зможе проконтролювати, чи не було порушень з початку підрахунку голосів.

В цілому Ульянченко позитивно оцінила результати політичної партії на цих парламентських перегонах, зазначивши, що її політична сила є новою і отримані голоси виборців свідчать про довіру до цієї партії та її вірне позиціювання щодо мешканців сіл та невеличких містечок.

Як повідомляв УНІАН, згідно з результатами проведених екзит-полів 26 жовтня, «Заступ» не проходить до ВР на позачергових парламентських виборах. За даними Національного екзит-полу, за цю партію проголосували 1,8% виборців; Міжнародного екзит-полу –2%; Всеукраїнського телевізійного екзит-полу – 1,8%.

Фото новини з прес-конференції: http://photo.unian.net/ukr/themes/52236