Почалася реєстрація учасників і продаж квитків на форум - iForum-2012. Протягом тижня вартість одного квитка складе 300 грн. Але з наближенням дати проведення заходу, ціна участі підвищуватиметься. Умови реєстрації і придбання квитків - на сайті iforum.ua

Офіційному відкриттю реєстрації передував період продажів до оголошення програми форуму, серед тих, хто знає захід не один рік. На сьогоднішній день продано вже 739 квитків. Нагадуємо, що організатори цього року чекають на форумі більш як 4-4,5 тисяч учасників.

Захід пройде в класичному форматі одночасних чотирьох потоків в режимі нон-стоп: інтернет-бізнес, інтернет-реклама, технології та соціальні медіа.

Відео дня

Цього року в потоці інтернет-бізнес учасників чекають такі знакові фігури Інтернету як Антон Носик (LiveJournal), Віктор Достов (президент російської асоціації "Електронні гроші"), Ігор Горін (директор Portmone.com). У цьому потоці виступить також представник Google - Mohammad Gawdat (віце-президент ринків, що розвиваються).

У найбільш трендовому потоці - соцмедіа - виступлять представники найбільш популярних мереж - Вконтакте і Facebook. У рубриці мобайл виступить розробник із західної України Макс Гринів, що створив гру Contre Jour, яку Apple назвала грою року для iPad.

У рамках технологічного потоку планується розглянути провокаційні питання у сфері веб-розробки, мобільних платформ і додатків під соцмережі.

iForum — це майданчик для отримання нових знань, партнерів по бізнесу, залучення засобів для свого стартапу. І просто місце, де можна зав'язати цікаві і корисні знайомства. Тут можна побачити живцем тих, хто починав Уанет і Рунет, і тих, хто його активно розвиває сьогодні.

Конференція пройде 17 квітня в Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15).

Нагадуємо, що відкрита акредитація ЗМІ і незалежних журналістів.

Прес-центр iForum'у:

Валентина Гнилуша

067 726 82 80

gnilusha.v@gmail.com

*** Форум інтернет-діячів (iForum) - найбільша оффлайн-конференція в Україні. Форум є громадським рухом, створеним групою ентузіастів, і присвячений проблемам розвитку Інтернету. Проходить щорічно в квітні, починаючи з 2009 року. У 2011 кількість учасників - 3743 чоловік - було визнано рекордною для профільних оффлайн-заходів Уанета. Внаслідок чого iForum був визнаний Національним реєстром рекордів найбільшою конференцією в Україні.