OTП Банк розпочав випуск карток Visa Business для своїх корпоративних клієнтів та клієнтів - представників малого та середнього бізнесу. 

Картка Visa Business є надійним фінансовим інструментом для малого, середнього та великого бізнесу. Вона допомагає контролювати щоденні бізнес-витрати, забезпечує високий рівень зручності та безпеки, а також економить кошти компаній, що користуються таким рішенням.

Банк здійснює відкриття карткового рахунку та зарахування коштів на нього безоплатно. Так само безкоштовно здійснюються усі транзакції в торговельних мережах та онлайн-платежі. Держателі карток Visa від ОTП Банку додатково отримують безкоштовний страховий поліс для закордонних подорожей, який дозволить їм отримати максимальний страховий захист під час перебування за межами України. Сума страхового покриття полісу достатня для отримання шенгенської візи.

Відео дня

З картками Visa Business компанії можуть легко відстежувати і аналізувати витрати своїх працівників на відрядження, представницькі та господарські потреби, а також керувати ними. Таким чином, видача готівки для бізнес-відряджень, перевезення великих сум готівкою чи використання персональних карток працівників тепер не потрібні, адже картки Visa Buisness пропонують більш зручний та надійний спосіб оплати.

За допомогою ексклюзивної Програми Заощаджень Visa Business Savings Programme держателі корпоративних карток Visa ОTП Банку можуть заощаджувати кошти,  отримуючи знижки на проживання у тисячах готелів по всьому світі, прокат автомобілів, купівлю офісних меблів, устаткування, програмного забезпечення, користування послугами перекладу, відвідання ресторанів тощо, як в Україні, так і за її межами.

«Початок продажів карток Visa Business відповідає потребам наших клієнтів. За умов сьогоднішньої складної економічної ситуації їм необхідні ефективні та надійні інструменти, які допоможуть розробити оптимальний підхід до планування бюджету компанії та керування ним. Картки Visa Business є саме таким інструментом», — повідомив начальник Управління корпоративних клієнтів Володимир Воронов.

 

“Уже більше ніж 50 років Visa розробляє продукти, які допомагають простіше та ефективніше вести бізнес. Картки Visa Business спрощують управління витратами, мінімізують паперову роботу компаній та забезпечують кращий контроль над видатками. Вони допомагають заощадити кошти, які в майбутньому можна інвестувати у розвиток бізнесу, — зазначила Світлана Георбелідзе, голова представництва Visa в Україні. — Це особливо актуально сьогодні, коли компанії прагнуть оптимізувати свої корпоративні витрати. Окрім того, корпоративні картки Visa Business допомагають компаніям вести бізнес відповідно до міжнародних стандартів, прозоро та відповідально».

Картки Visa Вusiness від ОТП Банку не лише спрощують компаніям контроль за фінансовими витратами, а й пропонують вищий рівень безпеки. Якщо картку Visa було загублено або втрачено внаслідок крадіжки, держателю картки достатньо зателефонувати у глобальну службу підтримки Visa (Visa Global Card Assistance) або до Довідкового центру ОТП Банку і домовитися про заміну картки чи екстрену видачу готівки.

Із детальною інформацією щодо термінової заміни картки та екстреної видачі готівки можна ознайомитися  на сайті http://visabusiness.visa.com  або у Довідковому центрі ОТП Банку.

Інформація про компанію  Visa Inc:

Visa є глобальною платіжною системою, яка забезпечує держателям карток, торгово-сервісним підприємствам, фінансовим та урядовим установам у більш ніж 200 країнах світу доступ до швидкої, безпечної та надійної мережі електронних платежів. Електронні платежі здійснюються за допомогою глобальної інноваційної процесінгової системи VisaNet, яка здатна обробляти більш ніж 10 000 транзакцій за секунду, забезпечуючи захист від шахрайства для споживачів та гарантії здійснення платежів для торгово-сервісних підприємств. Visa не є банком, не випускає платіжні картки, не встановлює комісії чи процентні ставки для споживачів, а також не видає кредити держателям карток. Своєю чергою, інноваційні рішення Visa дозволяють фінансовим організаціям пропонувати своїм клієнтам широкий вибір фінансових інструментів, зокрема – дебетові, передоплачені та кредитні карткові продукти.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати на сайті www.visa.com.ua

Інформація про публічне акціонерне товариство «ОТП Банк»:

«ОТП Банк» – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектору України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіс європейської якості. Його єдиним власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc., який торік відзначив 60-ліття від дня свого заснування. 

Згідно з даними АУБ станом на 1 квітня 2010 року OТП Банк є 7-м найбільшим вітчизняним банком за розміром активів і 8-м - за розміром капіталу. Нині банк обслуговує  понад 320 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України об’єднує 200 точок продажу і 2 представництва.

Прес-служба ОТП Банк:

Телефон: (044) 492 38 87

pr@otpbank.com.ua

Телефон Довідкового центру: 0-800-300-0-50 (безкоштовно в Україні)

www.otpbank.com.ua

Прес-служба Visa Inc. в Україні

Тетяна Патокова

The Willard Group

+380 (67) 466 40 24

tp@twg.com