Cвітова фінансова криза, на жаль, не змогла обминути вітчизняний ринок послуг і його суб`єкти. Це торкнулося також і компанію «КІНГЗ КЕПІТАЛ». Унаслідок іпотечного колапсу в США і на його фоні значного підвищення фінансових ризиків, компанія «КІНГЗ КЕПІТАЛ» опинилася в положенні, яке зробило тимчасово неможливим виконання взятих на неї грошових зобов`язань перед партнерами і клієнтами.

Минулого тижня всі ми мимоволі стали свідками випадків в офісі компанії в Києві (вул. Володимирська і вул. Франка). 5 листопада представники правоохоронних органів спробували увірватися в приміщення офісу компанії. У засобах масової інформації ці події освітлені не об`єктивно і спотворено. Причини цього очевидні!

 За станом на сьогоднішній день правоохоронними органами заведена кримінальна справа відносно господарської діяльності компанії «КІНГЗ КЕПІТАЛ» і ведеться розслідування в результаті якого, у будь-якому випадку, правда переможе. Ми гарантуємо співпрацю з правоохоронними органами в цілях встановлення об`єктивної істини, збереження активів компанії і виплати своїх зобов`язань.

Відео дня

Внутрішня ситуація в компанії склалася таким чином, що керівництвом було прийнято рішення тимчасово (!) припинити виплати клієнтам. Тому є ряд причин. Проте ми не знімаємо з себе відповідальність за помилки в плануванні діяльності компанії під час фінансової кризи, що настала. 

В той же час керівництво компанії в категоричній формі заперечує публічні аналогії «КІНГЗ КЕПІТАЛ» з так званими фінансовими пірамідами. Ми гарантуємо, що наша компанія має тверді активи, які після реструктуризації можуть бути джерелом виконання фінансових зобов`язань.

Всі клієнти нашої компанії впродовж всього розслідування можуть скористатися «гарячою» лінією: 8-800-505-75-00. Окрім цього для прийому громадян в робочому режимі функціонуватиме один з офісів компанії, про який буде повідомлено додатково. Уповноважені представники «КІНГЗ КЕПІТАЛ» на місці зможуть дати кваліфіковану допомогу і підтримку клієнтам, прийняти їх письмові звернення і заяви.

Окремо хотіли б зробити акцент на тому, що Президент України Ющенко В.А., прем`єр-міністр України Тимошенко Ю.В., міністр внутрішніх справ Луценко Ю.В., заступник голови Верховної Ради Томенко Н.В., глави православних церков Київського і Московського патріархатів жодного відношення до діяльності нашої компанії ніколи не мали, так само як і Київський міський голова Черновецький Л.М. і пастор церкви «Посольство Боже» Аделаджа Сандей. Спекуляції на цю тему недопустимі! Гарантуємо, що політичних дивідендів на цьому ніхто не заробить і наше загальне завдання цьому сприяти!