Київ. 31 жовтня. УНІАН. Господарський суд міста Києва виніс ухвалу про початок провадження у справі про банкрутство ВАТ «Акціонерна компанія «Київреконструкція».

Про це на прес-конференції в УНІАН заявив розпорядник майна «Київреконструкції» арбітражний управляючий Василь КУЗЬМЕНКО.

Згідно з матеріалами, оприлюдненими на прес-конференції, ухвала винесена 17 жовтня. Заявником у справі є ТОВ «Комерційна фірма «Престиж трейд», сума позову становить 9,625 млн. грн.

Відео дня

Як сказав В.КУЗЬМЕНКО, «серед перших моїх кроків, які я зробив у статусі розпорядника майна, я звернувся до Київської міської ради, Київської міської державної адміністрації, до пана ЧЕРНОВЕЦЬКОГО з проханням створити робочу групу… Мені здається, що є підстави вважати, що така робоча група буде створена, і разом із робочою групою розпорядник майна, інвестори, кредитори - всі ми будемо в рамках законодавства вживати можливих заходів для того, щоб вийти з цієї кризи».

Розпорядник майна підкреслив, що з моменту його призначення діюче керівництво ВАТ «Київреконструкція» не може самостійно, без його згоди, ухвалювати рішення про продаж будь-яких активів.