Київ. 27 жовтня. УНІАН. Міжнародна громадська організація “Земляцтво житомирян” закликає інші українські громадські організації об’єднатися і спільним зусиллями подолати кризу у державі.

На цьому наголосив президент організації “Земляцтво житомирян” народний депутат (фракція НУ-НС) Павло ЖЕБРІВСЬКИЙ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

“Останнім часом політичні сили дискредитували себе і виявилися неспроможними знайти вихід з політичної кризи, яка є зараз у державі. Але це можуть зробити громадські організації – ті цеглинки, з яких починається побудова громадянського суспільства, і які не претендуватимуть на місця у владі чи на шматки “пирога” від державної власності”, - сказав П.ЖЕБРІВСЬКИЙ.

Відео дня

Він наголосив, що саме громадські організації, зокрема, земляцтва, спроможні конкретними діями подбати про кожне село, місто, область, Україну в цілому і таким чином об’єднати націю на побудову й розвиток громадянського суспільства в Україні. “Земляцтво житомирян” розпочинає активізацію своєї діяльності, щоб впливати на процеси, які відбуваються у державі, в нашій рідній області, зокрема”, - заявив П.ЖЕБРІВСЬКИЙ.

“Наше ключове бачення розвитку України, особливо, з огляду на наявну політичну кризову ситуацію, полягає у побудові громадянського суспільства через діяльність громадських організацій з метою наведення ладу у державі. В наше земляцтво входять представники різних політичних сил. Але ми домовилися, що всередині громадської організації не будемо обговорювати якісь політичні уподобання, а робитимемо реальні справи”, - підсумував П.ЖЕБРІВСЬКИЙ.