9 вересня 2008 року було створено Керамічну групу «Голден Тайл», яка представляє вертикальну інтеграцію глиновидобувного підприємства  «Шахтобуд», національного лідера з виробництва керамічної плитки  «Харківський Плитковий завод» та  дистрибуторської компанії ТОВ «Голден Тайл»

Керамічна група «Голден Тайл» - лідер у галузі виробництва та дистрибуції керамічної плитки в Україні з 50% обсягу плитки, що виробляється.

Харківський Плитковий завод зберігає статус лідера уже протягом 60 років. З 2005 року на підприємстві розпочато комплексну модернізацію, в рамках якої у 2007 р. було введено до експлуатації 4 нові лінії італійської марки SACMI з потенціалом виробництва плитки 10 млн. кв. м. за технологією монопорозу, дві нові високопродуктивні потоково-конвейєрні линії SACMI  з потенціалом 5 млн. кв. м., та одну лінію марки SACMI  для виробництва декору з щорічним потенціалом 0,5 млн. кв. м. Загалом виробничі потужності заводу розраховані на випуск плитки різноманітних розмірів. На сьогодні загальна потужність виробництва становить до 15,5 млн. кв. м. готової продукції на рік, а після завершення комплексної модернізації у 2010 році виросте до 37 млн. кв. м.

Відео дня

Глиновидобувне підприємство «Шахтобуд» володіє Веролюбівським родовищем білої глини в Донецькій області і щорічно видобуває 300 000 тонн високоякісної білої глини. 50% сирцю використовується для потреб Харківського Плиткового заводу, 50% експортується до Італії та Іспанії.

ТОВ «Голден Тайл» - ексклюзивний дистрибутор продукції Харківського Плиткового заводу. До складу компанії входять 15 дистрибуторських центрів в Україні, які співробітничають з більш ніж 1 000 роздрібних та гуртових клієнтів. Під контролем  підприємства знаходиться  також його філія «Голден Тайл Восток» в Російській Федерації. «Голден Тайл» експортує свою продукцію до Росії, Молдови, Казахстану, Туркменії, Узбекистану та Білорусі.  Головний офіс – керамічна група «Голден Тайл» - центральний координатор діяльності Групи та ексклюзивний представник її інтересів.

Поєднання п’яти переваг – власна сировина, сучасне обладнання, власна дистрибуторська мережа, власна дизайн-студія, та високі стандарти якості -  дозволяють нам задовольняти найвибагливіші вимоги споживачів.