Більше ста членів житомирської молодіжної організації Ліга молоді України «МОЛОДА СИЛА» минулої неділі взяли участь у святкуванні всесвітнього Дня Миру. Вони пройшли урочистим парадом вулицями Житомира разом з ветеранами Другої світової війни, схилили голови в хвилині мовчання на пам’ять про загиблих воїнів.

Від «МОЛОДОЇ СИЛИ» усі ветерани отримали букети квітів на знак вдячності за мирне сьогодення. На відбувшомуся з нагоди Дня Миру мітингу виступив голова житомирського обласного осередку Ліги молоді України «МОЛОДА СИЛА» Іван Мамчур, який зазначив, що збереження злагоди і стабільності в державі багато в чому залежить і від позиції її молодих громадян, від спокою в душі кожної людини.

Відео дня

Довідка: Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Ліга молоді України «МОЛОДА СИЛА» створена влітку цього року, перший з’їзд відбувся 5 липня в Києві. Налічує понад 4 тисячі членів, регіональні осередки наявні в усіх обласних центрах України. Ліга молоді України позиціонує себе як неполітична громадська організація, що опікується соціальними і духовними потребами молодих українців.

Прес-служба

Ліги молоді України

«МОЛОДА СИЛА»