ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ!

Проект «Гольфстрім» запрошує Вас стати гостями захопливих турнірів, які завершують спортивний сезон 2008 року в Київському Гольф Клубі. Розмаїтий та оригінальний формат змагань, а також насичена програма зроблять ці зустрічі неординарними та пам’ятними.

Щоб АКРЕДИТУВАТИСЯ на турнір, телефонуйте за номером: +38 067 442 25 17.

Відео дня

Клуб сповіщатиме про підтвердження Вашої заявки, після чого Вас буде внесено до списків гостей.

ТУРНІРИ

23 вересня – 11 жовтня 208 року

Азарт гри і вияв спортивної майстерності, поєднання конкуренції зі взаємоповагою та захватом, нагородження переможців коштовними та престижними призами – «усе додається»!

У серпні Клуб відкрив унікальний турнірний марафон – «Кубок Київського Гольф Клубу». Щотижня у рамках цієї серії проходять змагання у чоловічому та жіночому заліках. Надходить час фінальних ігор, за результатами яких буде названо імена найсильніших та найактивніших гравців:

- Фінальний турнір Кубка Київського Гольф Клубу серед чоловіків: 23 вересня;

- Фінальний турнір Кубка Київського Гольф Клубу серед жінок: 24 вересня.

Окрім того, у вересні-жовтні Клуб проводить:

- Турнір «Олімпійський»: 27 вересня.

Поряд з основним змаганням, у програмі передбачені:

· Перегляд фільму про унікальну, найдавнішу в світі рослину Wollemi Pine, екземпляр якої стане подарунком переможцеві

· Змагання The Longest Drive і Closest to the Pin

· Barbecue party

 

- Дитячий турнір: 3 жовтня. Грають діти у трьох вікових категоріях (від 6 до 16 років). Батьки супроводжують їх у ролі помічників – кедді. 

- Нічний турнір: 4 жовтня. Спортивна «екзотика» – щоправда, цілком знайома професійним гольфістам. Гра тривалістю близько 1,5 години відбувається у вечірню пору, у сутінках, а тому учасники користуються спеціальними м’ячиками та дотримуються строгого дрес-коду: білий колір одягу. В урочистій частині заходу гравців і гостей чекає вогняне шоу!

- Турнір «Goodbye Season»: 11 жовтня. Це фінальна гра сезону, що обіцяє стати не лише по-спортивному захопливою, але й багатою на дивовижні призи від організаторів турнірної серії.

Поряд з основним змаганням, у програмі передбачені:

· Змагання The Longest Drive і Closest to the Pin

· Музичний фестиваль

· Церемонія закриття сезону

· Barbecue party

· Святковий феєрверк і казкове частування для учасників та гостей – величезний торт!

 

 

 

 

Турніри відбудуться на 9-лунковому ПАРКОВОМУ ПОЛІ Клубу. Урочисто відкрите у липні цього року, за минулі два місяці воно прийняло цілу серію професійний ігор, серед яких – і 2-й етап Кубка України з гольфа. Високий клас і технічну довершеність поля високо оцінили як в Україні, так і на міжнародному рівні. Проте головна віддача – це готовність, з якою зустріли відкриття клубу українські гольфісти, адже саме для них і завдяки їм працює команда проекту «Гольфстрім».

Клуб щиро дякує всім представникам ЗМІ, які виявили зацікавлення нашою роботою та, безумовно, допомогли проекту «зазвучати» у сучасному спортивному світі. 

Закриваючи свій Перший турнірний сезон, ми прагнемо, щоб він запам’ятався не лише яскравими літніми презентаціями на початку, але й незвичайними спортивними подіями на його завершення.

Докладна інформація про формат, умови проведення та програму завершальних турнірів сезону представлена на сайті Клубу http://www.kievgolfclub.com у розділі «Турніри».

З повагою,

Проект «Гольфстрім. Київський Гольф Клуб»