Київ. 16 вересня. УНІАН. 19-21 вересня в м.Славутич відбудеться XV Міжнародний фестиваль дитячої творчості, телебачення та преси “Золота осінь Славутича-2008”.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила заступник директора фестивалю Ніна ЄРЬОМІНА.

Вона розповіла, що незмінним девізом фестивалю є “Хочу бачити світ щасливим”, а його головною метою – залучення молоді до активності у суспільному, культурному та економічному житті, розкриття за допомогою ЗМІ особливостей життєдіяльності молоді в сучасних умовах. Серед учасників фестивалю – юні журналісти, телеоператори, фотокореспонденти, редактори і журналісти дитячих газет, теле- та радіопрограм, а також творчі колективи і виконавці.

Відео дня

За словами Н.ЄРЬОМІНОЇ, темою цьогорічного фестивалю є “Молодь обирає здорове життя – ЗОСю як надію й віру в майбуття”. Учасники конкурсної програми фестивалю мають представити свої домашні завдання на тему: “Здоровий спосіб життя – гарантоване майбутнє”. Також у рамках фестивалю – щоденна ділова, культурна, спортивна програма, виставки, прес-конференції, вітальні з цікавими людьми, “круглі столи”, екскурсії, ігрові програми, презентації, карнавальна хода, робота майстер-класів в школі юного журналіста.