Сезон відпусток позаду!!! Але як підтримати ту красу й відчуття гармонії, що були після канікул?  Відповідь на це та ряд інших «пікантних» запитань знають фахівці SPA центру «ЛІПКІ  SPA STUDIO».

SPA –  це абревіатура з латині "Sanus per Aquam", чи "Sаnitas pro Aqua", що у перекладі з означає "здоров’я за допомогою води". Поняття походить з Древнього Риму, де для зцілення використовували унікальні термальні води-ванни, такий метод оздоровлення назвали SPA.

Це справді, неперевершене задоволення опинитися в ультрасучасному SPA центрі. Сьогодні SPA процедури доступні не лише тим у кого багато часу для себе й достатньо грошей. Власниця салону  «ЛІПКІ  SPA STUDIO» пропонує ексклюзивний проект – ВИЇЗНИЙ SPA ЦЕНТР! Тут доречно: «Якщо Магомет не йде до гори, т о гора – йде до Магомета». Де б Ви не бути в офісі, на дачі, вдома – до Вас приїдуть професіонали з найсучаснішим обладнанням й «влаштують експрес курорт». Продовжуйте свою відпустку у серці мегаполісу!

Відео дня

Центр естетики «ЛІПКІ  SPA STUDIO» запрошує Вас на свій день народження! В програмі заходу: унікальні шоу-процедури! Медовий та шоколадний масажі, чакра-стоун, криопласт, демонстрація Derma Max, вперше представлення секретної революційної розробки  «Повернення коханого (коханої)» - результат після першої процедури гарантовано! 

Перлина вечора: виступ спеціальної гості – сопрано Анни Сакре.

Ведучий вечора – неперевершений Юрій Горбунов.

Запрошуємо Вас бути другом «ЛІПКІ  SPA STUDIO» й завітати на свято, де разом з клієнтами салону (зірками щоу-бізнесу, політиками, бізнесменами, творчою елітою) Ви побачите переваги ВИЇЗДНОГО SPA.  Вас чекає релакс та вишукана атмосфера вечора на пароплаві «Богдан Хмельницький», о  17.30 год. Річковий вокзал, причал № 5.

УВАГА!!!   форма одягу – святкова.   Настрій – гарний, або ДУЖЕ ГАРНИЙ!

АКРЕДИТАЦІЯ  ОБОВ`ЯЗКОВА

(фото постфактум буде надано Оргкомітетом)

8-050-586-09-70,  8-066-737-29-80    e-mail:     veronika2@i.ua