Київ. 5 вересня. Компанія ВОЛЯ з вересня починає тестування семи нових ТВ-програм, які поповнять цифрові пакети «Воля Преміум ТВ».

До кінця року в цифрові пакети будуть додані ще декілька програм. Зокрема, компанія ВОЛЯ планує до кінця року завершити переговори з правовласниками спортивного контента, і поповнити перелік спортивних програм всесвітньо відомим каналом Viasat Sport, і новою спортивною програмою – «Футбол», який планується до виходу до ефіру в листопаді 2008 року.

На період тестування нові програми будуть доступні всім користувачам базового пакету послуги кабельного телебачення «Воля Преміум ТВ». Після закінчення періоду тестування, про що буде повідомлено додатково, програми будуть додані в пакети відповідної тематики.

Відео дня

Для того, щоб побачити назви нових програм в списку, абонентам необхідно поновити список програм, відповідно до зручної покрокової інструкції до ТВ-тюнеру, яка видається кожному користувачеві при підключенні.

Для зручності абонентів інструкції по налаштуванню ТВ-тюнерів також представлені на сайті компанії в розділі  Підтримка / Телебачення: налаштування частот і інструкції: http://www.volia.com/ukr/support/setup-tv/tuners

Крім того, відео-інструкції демонструються на телеканалі «Воля-Інформ». 

Опис нових ТВ-программ:

 

Fox Crime - це цілодобовий телеканал, присвячений одному із самих популярних і успішних жанрів у світі - документальні й художні фільми, драми й комедії, програми c розслідуваннями, злочинами, з позитивними й негативними героями. Fox Crime - це світ, що заворожує глядача.  Будьте впевнені: злочинець буде знайдений - у незалежності від того, чи йде мова про ретельне розслідування, серіал, комедію або художній фільм. Злочини, розслідування, таємниці і їхні розгадки будуть цікаві як чоловікам, так і жінкам.

Fox Life – розважальний телеканал для сучасних жінок від компанії Fox, чия продукція є визнаним еталоном у світі кіно й телебачення. Телеканал Fox Life пропонує неперевершений стандарт якості програм. Життя й розваги тут нерозривно зв`язані один з одним, роблячи перегляд передач захоплюючим і розслаблюючим.   Fox Life буде найбільш цікавий сучасним, активним і творчим жінкам, які знають, чого хочуть, уміють зробити правильний вибір і не упустити щасливий шанс.   На телеканалі представлені широко відомі популярні й улюблені українськими глядачами серіали, такі як "Розпачливі домогосподарки" і "Швидка допомога"; передачі про моду й життя зірок, кращі світові реаліті-шоу й самі відверті програми про людські відносини.

Nat Geo Wild – це телеканал про дику природу, навколишнє середовище та дивні створіння, що живуть на Землі. Створений на  базі матеріалів National Geographic, телеканал Nat Geo Wild, проте, володіє цілим рядом ексклюзивних програм, які ви не побачите на жодному іншому телеканалі. Ніколи ще наша планета, галактика й Всесвіт у цілому не піддавалися такому глибокому й захоплюючому дослідженню. Глядачам телеканалу розкриється розмаїтість ландшафтів, рослин і тварин із усього світу, закарбоване найвідомішими кінематографістами зі світовим ім`ям. Захоплюючі образи й розповіді поманять у незабутню подорож по нашій планеті: від її самих віддалених куточків до бездонних глибин світового океану.

ЧП.INFO – це спільний проект телекомпанії «Магнолія -ТВ» і інших державних установ, відповідальних за безпеку й захист громадян України. Концепція програм каналу: найбільш резонансні події, які стосуються безпеки людей у столиці, країні, світі на цю годину;  оперативна суспільно важлива інформація, що стосується безпеки людей, зі столиці, країни, світу на цю годину;  суспільно корисна інформація, що спрямована на формування реальної оцінки безпеки життя й майна громадян і пропаганду здорового способу життя.

REAL ESTATE TV  – перший в Україні цілодобовий супутниковий  информаційно - розважальний телеканал про нерухомість.    Телеканал позиціонує себе як дзеркало ринку нерухомості, проектування, будівництва, дизайну й ремонту, банківських послуг, послуг страхових компаній, як в Україні, так і у світі. REAL ESTATE TV - це Ваш персональний радник з питань нерухомості.

ТЕРРА – цілодобовий київський Муніципальний телеканал. Концепція каналу передбачає зовсім відмінний від існуючих понині формат каналу, що стане по сьогоденню міським, потрібним як киянам, так і місцевій владі всіх рівнів. 

 

Куй-тв (Qtv) - це бізнес-проект команди телеканала СТБ: оригінальний пізнавально-розважальний телеканал, орієнтований на молодих чоловіків у віці до 30 років. Слоган каналу: "Дійсність, що вражає". Куй ТВ збирається розсунути рамки й норми, загальноприйняті в українському телевізійному просторі, і показати глядачам реальність під іншим кутом. І, природно, забезпечить глядача пристойною дозою адреналіну. Основне програмне забезпечення телеканалу: програми про понад можливостях людського розуму й тіла; єдиноборства й екстремальний спорт, спортивні курйози; японські ігрові шоу, наприклад "Міцність Такеші Кітано", програми типу «Руйнівники міфів», Гіннес-Шоу; кунсткамера: програми про неординарних людей, таємничі легенди й загублені куточки світу; програми про відеоігри, техноновинки й сучасні комп`ютерні технології.

Компанія ВОЛЯ — провідний український провайдер телекомунікаційних послуг, який надає послуги доступу до пакетів телевізійних програм, високошвидкісного доступу в Інтернет, послуги найбільшого в Україні дати-центру, а також додатковий сервіс «відео-на-замовлення».

Аліна Сігда

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

info@volia.com

www.volia.com/ukr