Шановні журналісти!

 

 Запрошуємо вас на прес-конференцію з нагоди презентації інформаційної кампанії для молоді з профілактики ВІЛ/СНІД, а також нового довідникового ВІЛ сервісного електронного ресурсу.

Відео дня

 

 Якщо ви шукаєте знайомств у Всесвітній мережі, вам варто подумати про два види вірусів – комп’ютерний та ВІЛ!

 

 Прес-конференція відбудеться 3 вересня 2008 року в приміщенні інформаційної агенції УНІАН. В ній візьмуть участь: голова правління ВБФ «Коаліція ВІЛ_сервісних організацій» Підлісна Наталя Борисівна, керівник проекту Котляревська Таміла, координатор проекту Цвілій Ольга, PR-менеджер Линник Ольга.

 Молодь, що шукає сексуальних знайомств через Інтернет є однією з вразливих груп до ВІЛ-інфекцій. Саме тому метою нашої кампанії було розміщення інформації щодо загроз та ВІЛ-ризиків, зокрема на Інтернет ресурсах для молоді. А також в розповсюдженні буклетів, листівок та плакатів у ВІЛ-сервісних організаціях в місцевих центрах соціальні служби для молоді, вищих навчальних закладах, гуртожитках, а також протягом публічних заходів та акцій.

 Окрім того, Коаліцією ВІЛ-сервісних організацій було розроблено та розміщено для загального доступу в Інтернеті Всеукраїнську базу даних послуг з ВІЛ/СНІД. В цій електронній базі даних її відвідувачі мають можливість знайти координати державних та недержавних організацій, до яких вони можуть звернутись в їхній місцевості, адреси, години прийому та, навіть, цінову політику.

 Передбачено, що хоча кінцевими користувачами бази даних будуть клієнти, які отримують лікування та послуги з профілактики, основними ж користувачами бази даних будуть медичні та соціальні сервіси, що допоможе їм здійснювати ефективну переадресацію.

 Без такої бази даних медичних та соціальних послуг, постачальники послуг постійно «гублять» клієнтів, не надають їм повний обсяг послуги, не впроваджуючи, приміром, такий вид послуги, як пере адресація та замовлення фахівця з іншого сервісу. Так, на це постійно (1 з 5 дзвінків) скаржаться клієнти Національної лінії телефону довіри з проблем ВІЛ/СНІД.

Попередня реєстрація за телефоном 521 28 82; 8 (068) 351 35 37 (до 17:00, 02.09.2008), контактна персона – Ольга Линник.