Київ. 14 серпня. УНІАН. Партія «Пора» створила українсько-грузинську гуманітарну ініціативу для надання допомоги народу Грузії.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив член політради Громадянської партії «Пора» Євген ДИКИЙ.

За його словами, метою створення гуманітарної ініціативи є допомога населенню Грузії, що постраждало від російської агресії.

Відео дня

Так, зокрема, він зазначив, що у рамках цієї програми «Пора» розпочала прийом грузинських дітей до українських сімей для психологічної реабілітації. У зв’язку з цим ГП «Пора» пропонує українським сім’ям, які готові на 1-2 місяці прийняти до себе грузинських дітей, звертатися за телефоном: 8-067-506-10-64 (контактна особа Ірина ЧЕРЕПИНСЬКА).

Крім того, Є.ДИКИЙ зазначив, що «Пора» залучає волонтерів, зокрема, студентів, готових працювати у лікарнях і таборах біженців у Грузії, лікарів, середній медичний персонал та фахівців з організації громадського харчування.

Водночас «Пора» розпочала формування молодіжних будівельних загонів для відновлення зруйнованого університету у місті Горі та для допомоги у відбудові зруйнованої соціальної інфраструктури Грузії. Усі бажаючі стати волонтерами можуть телефонувати: 8-067-446-53-23 (контактна особа Василь БОЙЧУК).

Також Є.ДИКИЙ поінформував про те, що днями ГП «Пора» відкриє грузинсько-український інформаційний центр з метою забезпечення українських ЗМІ правдивою інформацією з району бойових дій та подолання залежності від односторонньої і тенденційної інформації російських мас-медіа, що стосуються подій в Грузії.

Більш докладні матеріали з цього приводу можна буде знайти на сайті www.grukrinform.org.ua