Вже 7 років Європа стежить за скандальним процесом польського інвестора Збігнева Врублевського проти українських рейдерів.

Дізнавшись про “благодатний інвестиційний клімат в Україні”, та вклавши півтора десятка мільйонів доларів, іноземний інвестор побудував потужну фабрику з виготовлення морозива та заморожених продуктів (с. Красилівка, Броварського р-ну, Київської обл.). Виробництво мало забезпечити понад 300 робочих місць та постійну закупівлю десятків тисяч тон вітчизняної сировини!

Відео дня

Шляхом шахрайства рейдери заволоділи фабрикою і донині продовжують її розкрадати та руйнувати.

За сім років судових тяганин Збігнев Врублевський виграв чимало  кількість судів! Але документів на право власності так і не отримав. Держава ж постійно залишалася сліпою і глухою до проблеми інвестора.

Тим часом рейдери відверто і цинічно застосовували корупційні методи,  завдяки чому усі постанови та рішення всупереч фактам фантастичним способом мінялися на користь злодіїв і “біле” призначалося “чорним”!

Чи здатні працівники правоохоронних органів своєчасно реагувати на рейдерські захоплення і захищати інвесторів та вітчизняну економіку в цілому?

5 серпня 2008 року о 9.40 ранку у Вищому господарчому суді України відбудеться черговий суд (справа № 2-22499/03-17/248-07/19), від рішення якого і залежить, чи святкуватимуть іноземні інвестори свою першу перемогу у війні з корупціонерами!

Інвестори всієї Європи та безліч іноземних бізнесменів, котрі нині перебувають в Україні, пильно стежать за розвитком справи Збігнева Врублевського та чекають на рішення Вищого господарчого суду України 5 серпня. Можливо, саме це рішення буде переломним і увімкне зелене світло іноземним інвестиціям в Україну.

Польський інвестор запрошує на суд усі ЗМІ, небайдужі до правди та сенсацій.

Прямий телефон інвестора:

8-067-232-83-65

Збігнев Врублевський