23 липня 2008 року о 12.30 у приміщенні УНІАН (вул. Хрещатик, 4) Головне управління у справах сім’ї та молоді (КМДА) проводить прес-конференцію на тему: "ЗАХИСТ МОЛОДІЖНИХ ІНІЦІАТИВ

У ПІДГОТОВЦІ ТА ПРОВЕДЕННІ ЄВРО-2012".

Мета – обговорення питань щодо підготовки та проведення фінального чемпіонату з футболу ЄВРО-2012 та залучення до цього процесу активних верств населення, зокрема молоді м. Києва.

Відео дня

Будуть розглянуті наступні питання:

v Питання співпраці і координації дій зацікавлених установ та організацій у напрямку створення умов для виховання прихильників футболу, формування культури футбольних вболівальників та національно-патріотичного духу в Україні.

v Оголошення конкурсу молодіжних ініціатив щодо створення для вболівальників ЄВРО-2012 атмосфери футбольного свята.

v Соціальна складова в підготовці та проведенні ЄВРО – 2012:

- залучення інвалідів та соціально незахищених верств населення до співпраці;

- розробка соціально спрямованих програм та проектів.

В прес-конференції візьмуть участь представники Національного агентства України з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства праці та соціальної політики України, Верховної Ради України, Київської міської ради, Київської міської державної адміністрації, Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, Служби у справах дітей, лідери молодіжних громадських організацій, профспілкових організацій.

Контакти: Артемчук Олексій Олегович  (044) 204 71 14