Тривалу дворічну роботу менеджерів та архітекторів полів проекту «Гольфстрім» увінчала презентація першого завершеного продукту. На честь цієї події у клубі 12 липня відбувся перший офіційний турнір — «Відкриття Паркового Поля».

Добре відомо, що якісні гольф-поля в Україні можна перерахувати по пальцях однієї руки. Тому подарунок, який приготувала шанувальникам гольфа команда «Гольфстрім», справді унікальний.

Відео дня

Паркове поле сполучає всі якості універсального майданчика для «запуску» найрізноманітніших гольф-подій. Це традиційне поле на 9 лунок, з класичними квадратними ті, з невеликою кількістю піщаних водних перешкод. Його вважають «найпростішим» у гольф-клубі — переважно полем для початківців і любителів. Водночас, складний індивідуальний дизайн грінів (майданчиків для завершального удару) дозволяє більш досвідченим гольфістам грати на цьому полі та знаходити для себе цікаві спортивні завдання — вже тепер, не чекаючи на відкриття класичного 9-лункового Клубного та 18-лункового Поля Чемберлен.

Паркове поле — це поле «романтичного» дизайну. Воно спроектовано так, щоб створити у гравця, крім спортивного «драйву», ще й відчуття прогулянки по справжньому зеленому та квітучому парку. Ідею остаточно втілять за кілька місяців, хоча проводити тут повноцінні змагання можна вже тепер. Власне це й засвідчив турнір.

Змагання відбулись у форматі «скрембл» 4 людини. Команди складом по чотири гравці зіграли 18 лунок (у два кола) з одночасним стартом, по дві команди з лунки. Такий формат дає змогу грати на одному полі великій кількості гравців з різним рівнем підготовки. До суддівської колегії турніру увійшли Олексій Сидоров (головний суддя, Федерація Гольфа Росії), Олексій Соколов (Росія), Тоні Вествуд (Велика Британія).

У турнірі взяли участь гольфісти з 15 країн — Великої Британії, Австралії, США, Канади, Німеччини, Голландії, Швеції, Швейцарії, Польщі, Молдови, Болгарії, Росії, Хорватії, Чехії. Свої делегації представили різні регіони України. Найбільшою стала «команда» від гольф-клубу «Козин». У турнірі взяли також участь гості з Луганська, Харкова, Запоріжжя, Миргорода, Одеси — і серед них чемпіони всеукраїнських змагань із гольфа.

Спеціальними гостями турніру стали Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, Президент Федерації баскетболу України, олімпійський чемпіон Олександр Волков, Генеральний директор телеканалу «Мегаспорт» Олександр Ларін, Віце-президент Федерації гольфа України Олег Корбан.

Переможця визначали у перегрі, оскільки до завершення основної частини турніру три команди підійшли з однаковим найкращим результатом (56 ударів на 18 лунках).

Список призерів та володарів заохочувальних призів від Київського Гольф Клубу виглядає таким чином:

Юлія Малімон — переможниця в номінації «The Longest Drive» (220 м);

Руслан Гаркавенко — переможець у номінації «Closest to the Pin» (5 м);

Валерій Варениця, Володимир Іванов, Едуард Лановик, Альона Мілявська — заохочувальний приз у номінації «Найбільш чемна команда турніру»;

Юрій Бойко, Ігор Затравкін, Валерій Кірмасов, Андрій Кулик — 3-є місце;

Олексій Калінін, Дмитро Постовалов, Олександр Степанов, Андрій Юрко — 2-е місце і спеціальний приз від Федерації гольфа України за загальний внесок у розвиток цього виду спорту;

Федір Гоголєв, Георгій Гроховський, Вадим Слюсар, Пітер Чемберлен — 1-е місце та перехідний кубок чемпіонів клубних турнірів.

Партнер турніру — компанія «Ханнер», що представляє житловий комплекс «Фамілія».

«Фамілія» — Ваш дім на морі