В кінці червня компанія «Ukrainian Hotels», що входить до складу Корпорації «Астрон Україна», уклала контракт зі швейцарською управляючою компанією Sophos Hotels S.A.

Дана угода стала наступним кроком в реалізації проекту по розвитку в Україні мережі з 15 готелів під брендом Ramada Encore, Ramada, Ramada Plaza. Даний проект отримав старт в листопаді 2007 року, після придбання Корпорацією «Астрон Україна» у одного з провідних світових готельних операторів – компанії Wyndham Hotel Group – прав на відкриття в Україні мережі готелів Ramada.

Компанія Sophos Hotels S.A. являється провідною управляючою компанією Швейцарії і була обрана Wyndham Hotel Group для управління брендом Ramada в Східній Європі та СНД. На території України Sophos Hotel S.A буде займатись підготовкою проектів, їх запуском, маркетингом, а також безпосереднім управлінням новими готелями в інтересах компанії  «Ukrainian Hotels».

Відео дня

Як заявив виконавчий директор компанії «Ukrainian Hotels» Владислав Вежнін  «В процесі відбору управляючої компанії для своїх готельних проектів в корпорації «Астрон Україна» головну увагу приділили якості роботи та загальноєвропейській репутації потенційних претендентів. Саме за цими критеріями й була обрана швейцарська компанія Sophos Hotels S.A., на плодотворне багаторічне співробітництво з якою після здійсненого підписання ексклюзивного договору налаштовані в компанії».

Довідка

Один з провідних готельних операторів світу компанія Wyndham Hotel Group об’єднує близько 6500 готелів (541000 готельних номерів) на шести континентах, входить до складу групи Wyndham Worldwide (код на NYSE - Нью-Йоркської фондової біржі: WYN).

В листопаді 2007 року компанія придбала у Wyndham Hotel Group – одного з провідних світових готельних операторів – право на відкриття в Україні мережі готелів Ramada.

В рамках проекту протягом 10 років в Києві та інших містах країни з населенням понад 200 тис. чоловік з’являться не менш як 15 готелів Ramada на 80, 100, 120 або 150 сучасних просторих номерів. Розмір кожного номера – не менше 20 м2.

За попередніми оцінками розмір інвестицій в проект складе понад 150 млн. доларів.