Соціальна, політична і економічна кризи спонукали  небайдужих до долі України громадян до створення  нового суспільно-політичного руху. У ньому  беруть участь не політично заангажовані носії вірусу ажіотажу навколо влади і грошей і їхні політтехнологи - фахівці з одурманення  населення,  а тверезомислячі представники українського суспільства, націлені виключно на творення і збереження української державності.

До нашого руху може приєднається будь-який громадянин України, якому просто необхідні стабільність, людські умови життя, впевненість у завтрашньому дні та  відповідальність держави за кожного члена українського суспільства.

Відео дня

Організм нового політичного руху – Національного Демократичного Альянсу -  існуватиме за рахунок добровільних внесків його учасників і керуватиметься радою, до складу якої увійдуть кращі люди нашої країни і виключно на виборній основі.

У президії з`їзду будуть почесний голова УРП Левко Лук`яненко, голова УРП і Союзу ветеранів України Володимир Гуменюк,  народні депутати (НУНС) Михайло Іщенко та Володимир Шелару,  голова фонду “Свято-покровський” Олена Зверєва, ініціатор проекту Сергій Матусов. Всього на з`їзд запрошено більше ста чоловік.

Першим і найбільш дієвим партнером руху Національний Демократичний Альянс є Українська республіканська партія  Лук`яненко, яка показує приклад всім демократичним силам своєю стабільною ідеологією і відвертістю в співпраці з партнерами.

Про мету з`їзду можна судити вже з того, що одним з ключових пунктів, включених до порядку денного нашого форуму, буде питання про запрошення до взаємодії ще ряду політичних організацій  для швидкого  створення об`єднання демократичних сил, яке буде інструментом для виходу з кризи і зміцнення нашої рідної держави. Ми повинні покласти край політиці розграбування і знущання з і без того багатостраждального народу, повинні встановити врешті-решт контроль над наповненням і розподілом бюджетних коштів, над використанням земельних ресурсів. Ці і багато інших завдань відбито в програмі нашого демократичного руху, яку належить обговорити і прийняти.

На з`їзді буде   підписаний протокол про створення нового політичного руху – Національного Демократичного Альянсу (НДА), яке буде двигуном УРП і організатором об`єднання демократичних сил.

 

Дата проведення: з`їзду 10 липня 2008 р.

Час проведення: з 10.00 до 17.00

Місце проведення: Грушевського, 26/1, конференц-зал готелю Київ

artmania@ukr.net

info@svyato-pokrovsky.com.ua