Київ. 26 червня. УНІАН. Державна служба зайнятості презентувала найбільший в країні Інтернет-портал вакансій “Труд” (www.trud.gov.ua).

Як повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН директор Держслужби зайнятості – керівник виконавчої дирекції Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття Володимир ГАЛИЦЬКИЙ, головною метою запровадження такої інтерактивної послуги є вдосконалення забезпечення громадян щодо конституційного права на гідну працю.

“Інтернет-портал “Труд” – це нова форма сучасного пошуку роботи і працівників, розроблена службою зайнятості”, - поінформував він.

Відео дня

Говорячи про соціальні завдання даного проекту, В.ГАЛИЦЬКИЙ наголосив на необхідності забезпечення вільного доступу роботодавців і шукачів роботи до достовірної і найбільшої в Україні бази даних легальних вакансій і резюме.

Наразі, як повідомив В.ГАЛИЦЬКІЙ, наступник кроком удосконалення порталу стане розміщення на ньому фото і відеорезюме.

“Стабільні позитивні показники тенденції ринку праці та активна політика Державної служби зайнятості свідчать про досягнення стратегічної мети – пожвавлення економічної активності населення, зростання зайнятості серед громадян працездатного віку та скорочення рівня безробіття”, - наголосив В.ГАЛИЦЬКИЙ.