Київ. 4 червня. УНІАН. 10 червня в Києві відбудеться конференція «Розвиток електронного бізнесу в Україні в рамках єдиного співтовариства».

Про це повідомила виконавчий директор Асоціації учасників електронного бізнесу (УЕЛБУ) Світлана ТИТИК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Відео дня

Як передає кореспондент УНІАН, за її словами, метою проведення конференції є встановлення ділових і партнерських відносин, які сприяють удосконаленню і розвитку електронного бізнесу і комерції в Україні між підприємцями і представниками органів державної влади.

У рамках конференції планується розгляд існуючих проблем у даній сфері, пошук результативних шляхів їх розв’язання, а також визначення орієнтирів і напрямів роботи Асоціації для розробки ефективних механізмів функціонування і розвитку електронного бізнесу в Україні.

Організатори заходу - УЕЛБУ - розраховують, що в конференції будуть зайняті 400 учасників, серед яких представники державної влади, громадських організацій, українських і російських електронних платіжних систем, термінальних мереж, банківських структур, мобільних операторів, інтернет-порталів і інтернет-магазинів.

Конференція відбудеться з 13.00 до 18.00 у конгрес-холі «Президент Отелю» (вул.Госпітальна, 12).

Довідка УНІАН. Некомерційна організація «Асоціація учасників електронного бізнесу України» створена в травні ц.р. Головна мета створення Асоціації – сприяти розвиткові електронного бізнесу в Україні.